Annonce:
Annonce:

Tina Lund: Fantastisk at føde naturligt

Springrytteren havde en bedre fødsel end første gang, hvor det endte med kejsersnit

Pigen, der allerede har fået navnet Lilly, målte 49 centimeter og vejede 3385 gram, da hun blev født, oplyser den stolte mor. Foto: Mogens Flindt
Pigen, der allerede har fået navnet Lilly, målte 49 centimeter og vejede 3385 gram, da hun blev født, oplyser den stolte mor. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Onsdag kom Tina Lunds lille datter til verden, og fødslen forløb helt efter bogen.                 

- Det gik helt fantastisk - bedre end forventet. Jeg havde en dansk jordemoder med mig hele vejen igennem, og hun var virkelig virkelig dygtig, siger Tina Lund, der fødte på et hospital i Dubai, hvor hun bor med sin mand, Allan Nielsen og deres søn Louis på fire år.

- Jeg var meget nervøs for at skulle føde. Det må jeg indrømme, siger Tina Lund til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg fik en epidural. Den havde jeg bedt om, for den fik jeg også sidst. Men man mærker godt smerterne til sidst, når man skal presse, griner Tina, der fortæller, at datteren Lilly var ude 16 timer efter, at vandet gik.

Tina Lund har født

Annonce:

Fødslen af Lilly forløb meget bedre end fødslen af Louis for fire år siden.

- Jeg kunne ikke føde naturligt første gang, og det kunne jeg denne her gang, så det var en virkelig utrolig fantastisk oplevelse at få lov at prøve det, fortæller hun.

Da Tina Lund fødte sønnen Louis var det ikke et planlagt kejsersnit, men det endte sådan.

- Første gang prøvede jeg også at føde normalt. Det kunne bare ikke lade sig gøre. Jeg prøvede i 26 timer sidste gang, og så blev det alligevel kejsersnit, så det var en hård oplevelse.

Men min jordemoder sagde denne gang, at jeg skulle prøve igen at føde normalt, og det kunne jeg så. Så det var dejligt, siger Tina Lund, der oplevede det som en ulempe at være for fit.

Annonce:

- Der er mange trænede springryttere, der har svært ved at føde, fordi man er ekstremt stærk i musklerne, lige hvor man faktisk helst skal være lidt blød og løs. Og derfor havde jeg også svært ved at føde første gang. Min læge sagde også denne gang, at jeg skulle lade være med at ride til sidst og lave for meget fitness, så der var større mulighed for at kunne føde naturligt.

- Og det var jeg glad for, for så kommer jeg forhåbentlig også hurtigere både op på hesten igen men også generelt bare at kunne gå rundt. Det var i hvert fald meget mere behageligt denne her gang. Man er længere tid om at komme på benene igen, når man har fået kejsersnit, kan jeg mærke. Jeg er allerede oppe og gå, og jeg er allerede hjemme, så det er skønt, fortæller den nybagte mor til to.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: