Tjek Helena ud: Verdens smukkeste genforening

90'ernes supermodeller kan endnu! Selv med store kæmpe trøjer og badekåber ser de helt vidunderlige ud

Tatjana Patitz, Nadja Auermann, Karen Alexander, Cindy Crawford og Helena Christensen i noget af en genforening! (Privatfoto)
Tatjana Patitz, Nadja Auermann, Karen Alexander, Cindy Crawford og Helena Christensen i noget af en genforening! (Privatfoto)

Flere af 90'ernes kønneste ansigter nærmer sig de 50 år. Men flokken af supermodeller, der for mere end 25 år siden prydede den ene forside efter den anden på alverdens modemagasiner kan endnu!

Det er den berømte modefotograf Peter Lindbergh, der har haft held til at samle nogle af verdens smukkeste kvinder, og ikke så overraskende er danske Helena Christensen på 46 år blandt hans udvalgte til de nye fotos.

Sammen med Cindy Crawford, Tatjana Patitz, Eva Herzigova, Nadja Auermann og Karen Alexander viser Helena Christensen, at de er gjort af et helt særligt supermodel-stof.

Cindy Crawford har lagt et billede ud af de hamrende hotte damer, der selv i en hvid vamset badekåbe ser helt forrygende ud.

Efter optagelserne på stranden har især den 49-årige amerikanske brunette store roser til Peter Lindbergh.

- Han ser virkelig skønheden i en moden og erfaren kvinde, der har fået børn, oplevet kærestesorger og kærlighed. Peter kan se, at det bidrager til vores skønhed, siger hun i den 'bag-om-kameraet'-optagelse, der kan ses på nowness.com.

Peter Lindbergh har også selv lagt et billede af de lækre damer, som selv iført store trøjer ser helt uimodståelige ud.

Se smukke Helena skrive autografer i New York i 2011. (Video: Splash)