Tjener kassen på sommerhussalg

'Den store bagedyst'-vært Timm Vladimir har solgt sit sommerhus

Timm Vladimir gjorde en god handel, da han for to år siden købte et sommerhus i Nykøbing Sjælland. Foto: Per Lange
Timm Vladimir gjorde en god handel, da han for to år siden købte et sommerhus i Nykøbing Sjælland. Foto: Per Lange
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I godt og vel tre måneder fik tv-vært Timm Vladimirs sommerhus lov til at være til salg, før en køber slog til.

Handlen af kogebogsforfatterens nordsjællandske feriebolig er netop blevet tinglyst – og dermed står salgsdatoen og salgsprisen klar.

Det skriver boligmediet boligmediet Boliga.dk.

Sommerhuset, som ligger uden for Nykøbing Sjælland, kom til salg sidst i januar for lige under fire millioner kroner, men Vladimir og krimiforfatteren Katrine Engberg, som han ejer det med, har været villige til at handle lidt om prisen:

I hvert fald har de ny ejere netop overtaget nøglerne til det 117 kvadratmeter store træsommerhus med en rabat på 130.000 kroner i forhold til udbudsprisen. Køberne har således fået ejendommen for 3.865.000 kroner.

Gevinst trods afslag
Det tidligere par købte selv sommerhuset i foråret 2020, da danskerne på grund af corona var strandet i hjemlandet, og ferieboligmarkedet eksploderede:

Dengang gav de ifølge Boliga.dk 3,1 million kroner for sommerhuset, der ligger lidt over en times kørsel fra hovedstaden, hvor de begge bor.

Vladimir og Engberg har altså – på trods af afslaget i prisen – solgt deres feriebolig igen her to år senere for 765.000 kroner mere, end de gav for den.

Timm Vladimir har mange hatte, der har gjort ham til fast inventar på den danske underholdningsscene: Han fik folk til at grine sammen med sin komiske makker Gordon Kennedy i 1990'erne, han råber 'klar, parat, bag!' i bedste sendetid på DR i 'Den store bagedyst', og så lærer han fra sig på sin madskole.

Se Timm Vladimirs tidligere sommerhus her

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladets kulturpodcast 'Revolver' har tirsdag lavet en hel time om Sidney Lee, der afgik ved døden mandag. Hør den herunder eller i din podcast-app

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind