Annonce:
Annonce:

Tobias Dybvad vender tilbage

Tobias Dybvad vender tilbage til TV 2 Echo og begiver sig snart ud i verden for at optage en ny sæson af 'Verdensmænd'

Det var bare en coronadrøm. Tobias Dybvad skal ikke være sommelier alligevel

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Komikeren Tobiad Dybvad var i et årti en uundgåelig del af TV 2 Zulus sendeflade med programmet 'Dybvaaaaad'

Men efter 10 år og 13 sæsoner valgte TV 2 at slagte programmet. Senere valgte TV 2 også at slagte TV 2 Zulu, som i dag hedder TV 2 Echo.

Men blot fordi 'Dybvaaaaad' lukkede og slukkede, så betyder det ikke, at Tobias Dybvad er færdig på kanalen.

- Jeg skal i hvert fald lave 'Verdensmænd', og det er til Echo, og TV 2 kan jeg ikke sige noget om endnu, fortæller komikeren til Ekstra Bladet, der torsdag aften mødte Tobias Dybvad og hans hustru, Marie Stegger Schmidt, på den røde løber til EchoPrisen.

- 'Verdensmænd' rejser vi afsted med om 14 dage, tilføjede Tobias Dybvad, der kunne røbe, at han selv skulle være hovedperson, og derfor ikke 'aner, hvad der skal ske.'

Selvom det ikke var på eget initiativ, at TV 2 Zulu droppede Dybvad-program, føler han sig ikke 'fyret'

Annonce:

Slagtede Zulu
Tidligere i år meldte TV 2 ud, at de havde valgt at nedlægge TV 2 Zulu til fordel for TV 2 Echo. Grunden var, at Zulu ikke længere ramte den unge målgruppe, der var tanken, da kanalen gik i luften i 2000.

Inden TV 2 gav dødsstødet til Zulu, valgte TV 2 at lukke og slukke for 'Zulu Comedy Galla', der efter 14 år blev droppet, ligesom altså også 'Dybvaaaaad' blev lagt i graven.

Tobias Dybvad har før fortalt til Ekstra Bladet, at han var glad for beslutningen om at lukke programmet, selvom det ikke var hans egen.

- Det var ikke min beslutning. Vi havde faktisk talt om at lave en sæson til. Men jeg har leget så meget med idéen om, at jeg ikke skulle lave det for evigt. Så på en måde er der noget befriende for mig i, at nogle andre har taget den beslutning for mig. Og jeg har aldrig været mere klar til det, sagde han.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Zulu Awards 2020 skabte overskrifter landet over, da Ibi Støving pludselig dukkede nøgen op på scenen. Hun er dog ikke den eneste, der har skabt nøgenchok på scenen. Se flere kendisser her.

Du kan også slå dig løs i, at der kan være rigtig gode penge i komik, hvor de største stjerner griner hele vejen til banken. Det kan du læse her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: