Trier: Ja, vi er kærester

Lars von Trier fejrede 60 års fødselsdag med sin nye kæreste Jenle Hallund

Peter Aalbæk og Lars von Trier fejrede dobbelt 60 års fødselsdag i Filmbyen. De ankom selvfølgelig standsmæssigt i en militær tankvogn. Se med her! Video: Jakob Jørgensen

- Ja, vi er kærester, og vi arbejder også sammen.

Det er de eneste ord, som filminstruktøren Lars von Trier ønsker at ytre til Ekstra Bladet om sit forhold til forfatteren og manuskriptforfatteren Jenle Hallund. Men billeder siger lige så meget som ord, og der er ingen tvivl om, at Lars von Trier og hans noget yngre kæreste Jenle Hallund er meget glade for hinanden.

Det viste de med stor tydeliglighed her i eftermiddags, hvor Jenle Hallund selvfølgelig var inviteret med til sin kærestes  60 års fødselsdag i Filmbyen i Avedøre, hvor parret strålede af glæde. Den ellers generte Lars von Trier dristede sig oven i købet til at kysse den smukke Jenle.

Peter Aalbæk og Lars von Trier fejrede dobbelt 60 års fødselsdag i Filmbyen. De ankom selvfølgelig standsmæssigt i en militær kampvogn. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Ankom til fødselsdag i kampvogn

Forfatterinden og manusforfatteren Jenle Hallund var i flere år Triers elskerinde, mens han var gift med Bente. Her ses Jenle i eftermiddags til fødselsdagsfesten. (Foto: Jakob Jørgensen)
Forfatterinden og manusforfatteren Jenle Hallund var i flere år Triers elskerinde, mens han var gift med Bente. Her ses Jenle i eftermiddags til fødselsdagsfesten. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Lars von Trier undskylder for utroskabet over for sin familie. (Foto: Thomas Sjørup) Danske kendte Lars von Trier undskylder utroskab

Fra uvenskab til kærlighed
Men det er garanteret en gigantisk overraskelse for de fleste, at Jenle Hallund nu er er kæreste med Lars von Trier og oven i købet deler soveværelse med ham. Flere kilder har nemlig ifølge ugebladet Her og Nu bekræftet, at Jenle Hallund er flyttet ind i Triers syvværelses parcelhus på Kulsviervej i Lyngby.

Mens kærligheden nu blomstrer mellem parret, var der nemlig helt andre kærlighedsboller på suppen i september måned sidste år. Her kom han med følgende negative udtalelse omkring Jenle Hallunds nye bog 'Mænd bærer min kiste'' kun seks dage efter, at han havde offentliggjort, at han skulle skilles fra sin hustru Bente efter 20 års ægteskab:

'På trods af at have afskrevet mig muligheden for at kommentere på min skilsmisse, har jeg valgt at bryde princippet i forbindelse med udgivelsen af bogen: 'Mænd bærer min kiste',  for om muligt at lette presset på min familie.

I denne nøgleroman optræder en karakter benævnt geniet, hvis gøren og laden jeg til dels kan genkende som mig selv. Jeg står altså ved at ha haft et seksuelt forhold til bogens forfatter, hvilket jeg beklager overfor min familie, da det selvfølgelig har gjort dem kede af det!

Min kommentar er at bogen, for at føje spot til skade, med en modbydelig sadistisk fryd går efter at ydmyge min kone. Tarvelighederne fyger og jeg kan ikke tage afstand nok fra denne bog og dens forfatter.'

Jenle Hallund og filmmanden Anders Refn.(Foto: Jakob Jørgensen)
Jenle Hallund og filmmanden Anders Refn.(Foto: Jakob Jørgensen)
 

Peter Aalbæk mente i sidste uge, at von Trier måtte have en god grund til skilsmissen. Det viser sig nu, at det havde han (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Ålen: Triers utroskab kan ikke hidse mig op

Jenle var Triers elskerinde
Trier leverede hermed en usædvanlig negativ svada mod sin elskerinde Jenle Hallund og hendes nye bog. I den forbindelse kom det også frem, at Jenle Hallund har været Triers elskerinde lige siden starten på filmen 'Melancholia' i 2010 samt under tilblivelsen af filmen 'Nymphomaniac' i 2013 og frem til efteråret 2015, hvor der kom kludder i forholdet. Måske var det derfor, at Trier var så hård mod sin tidligere elskerinde omkring hendes nye bog 'Mænd bærer min kiste'. Men parret bekræfter i dag med deres samvær, at de har fået klinket skårene i forholdet og nu officielt er kærester.

Lars von Trier ses her til sin 60-års fødselsdag i Zentropa sammen med sin nye kæreste Jenle Hallund. (Foto: Jakob Jørgensen)
Lars von Trier ses her til sin 60-års fødselsdag i Zentropa sammen med sin nye kæreste Jenle Hallund. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Jenle Hallunds nye bog har for alvor skabt fornyet opmærksomhed på Lars von Triers skilsmisse (Foto: People's Press) Danske kendte Von Trier-forfatteren: Han er ikke et geni

Kort efter den meget omtalte bog flyttede Trier ind på sit kontor i Zentropa, mens Bente og de 18-årige tvillinger Ludvig og Benjamin blev boende i villaen i Lyngby. Men da eks-konen og tvillingerne flyttede fra huset i Lyngby, flyttede Trier tilbage til villaen, hvor han nu har selskab af sin officielle kæreste Jenle Hallund.

Jenle Hallund er overrasket over von Triers reaktion (Foto: People's Press) Underholdning Utroskabs-forfatter: Alt handler ikke om dig, von Trier

Arbejder på film om serie-morder
Lars von Trier afslørede i øvrigt overfor Ekstra Bladet, at han er færdig med at skrive manuskriptet til hans kommende serie-morder film 'The House That Jack Built'.

- Jeg er endelig blev færdig med manuskriptet. Det er skønt. Og vi starter på optagelserne af filmen den 1. september. Jeg håber selvfølgelig, at den bliver spændende og uhyggelig. Men når jeg laver genrefilm, plejer jeg altid at ende om med at ødelægge og smadre hele genren, siger Trier til Ekstra Bladet.

Peter Aalbæk og Lars von Trier fejrede dobbelt 60 års fødselsdag i Filmbyen. De ankom selvfølgelig standsmæssigt i en militær tankvogn. (Foto: Jakob Jørgensen)
Peter Aalbæk og Lars von Trier fejrede dobbelt 60 års fødselsdag i Filmbyen. De ankom selvfølgelig standsmæssigt i en militær tankvogn. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

To mænd, der har betyder uhyggeligt meget for dansk film på vej til at blive fejret. (Foto: Jakob Jørgensen)
To mænd, der har betyder uhyggeligt meget for dansk film på vej til at blive fejret. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

 

1 af 5 Forfatterinden og manusforfatteren Jenle Hallund var i flere år Triers elskerinde, mens han var gift med Bente. Her ses Jenle i et nærbillede til Triers fødselsdag. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 5 Jenle Hallund og filmmanden Anders Refn.(Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 5 Peter Aalbæk og Lars von Trier fejrede dobbelt 60 års fødselsdag i Filmbyen. De ankom selvfølgelig standsmæssigt i en militær kampvogn. (Foto: Jakob Jørgensen)
4 af 5 To mænd, der har betyder uhyggeligt meget for dansk film på vej til at blive fejret. (Foto: Jakob Jørgensen)
5 af 5 Lars von Trier ses her til sin 60-års fødselsdag i Zentropa sammen med sin nye kæreste Jenle Hallund. (Foto: Jakob Jørgensen)