Annonce:
Annonce:

Trilles ven: 'Det er meget trist'

Mette Marckmann har med Trilles velsignelse turneret med Trilles gamle band og hendes sange i tre år

Trille var berømt for sine flotte tekster og medrivende melodier. Foto: Thomas Wilmann
Trille var berømt for sine flotte tekster og medrivende melodier. Foto: Thomas Wilmann
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Kun få uger fik familie og venner til at vænne sig til, at  Trille var alvorlig syg, og derfor er Mette Marckmann her dagen efter Trilles død stadig påvirket af meddelelsen.

Sangerinden Trille er død


Mette Marckmann med sin familie, Manden Jacob Morild og de to børn. Foto: Stine Tisvilde

- Det er meget trist. Jeg kom meget tæt på Trille igennem de senere år, dels fordi jeg fik lov til at synge hendes sange, dels fordi jeg spiller med hendes 'gamle' drenge: Ole Fich, Øyvind Ougaard og indtil hans død sidste år, Hugo Rasmussen. Hugos plads er nu erstattet af Mads Vinding. Vi optræder helt i Trilles ånd, og hendes gamle publikum tager utrolig godt imod os.

Aldrig i glemmebogen

Mette Marckmann lærte Trille at kende, da hun for ti år siden lavede en cabaret med Trilles sange på Cafe Liva. Her opstod god kemi og langsomt fødtes ideen til at optræde med de gamle sange rundt om i landet.

- Det er en fantastisk gave at optræde med de sange. Teksterne og melodierne har betydet utroligt meget for mange mennesker. De handler om noget eviggyldigt og er et udtryk for den fineste hverdagspoesi. Og en ting ligger fast: Hendes musikalske arv vil aldrig gå i glemmebogen. Det vil vi gøres vores til. Allerede nu har vi koncerter booket til langt ud i fremtiden, fastslår Mette Marckmann

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: