Annonce:
Annonce:

Trods store milliontab: Finansmand køber op i kendis-tattoofirma

Christian Stadil ejer nu under fem procent af Tattoodo, efter andre investorer har smidt flere penge ind - heriblandt finansmanden Jeppe Christiansen

Jeppe Christiansen er blandt andet bestyrelsesformand i Haldor Topsøe og næstformand i Novo Nordisk-bestyrelsen. Foto: Michael Bothager/Ritzau Scanpix
Jeppe Christiansen er blandt andet bestyrelsesformand i Haldor Topsøe og næstformand i Novo Nordisk-bestyrelsen. Foto: Michael Bothager/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Rettelse: Tidligere fremgik det af artiklen, at Christian Stadil helt har forladt Tattoodo. Det er ifølge Christian Stadil ikke sandt, og artiklen er rettet til.

Tattoodo har indtil nu været en bragende underskudsforretning for de mange kendte ansigter, der er blandt selskabets ejere og investorer.

Det tæller navne som Christian Stadil, Daniel Agger, Peter Warnøe, Ami James, Nikolaj Coster-Waldau og Bjarke Ingels.

I virksomhedsregisteret er det netop blevet opdateret, at Christian Stadil, der fratrådte bestyrelsen hos Tattoodo i september, pr. 26. november ikke længere ejer en del af Tattoodo. Indtil den dato havde han mellem 5-9,99 procent ejerskab gennem firmaet Mount Baldy A/S.

Annonce:

Christian Stadil oplyser dog til Ekstra Bladet, at han stadig ejer en del af Tattoodo - blot under de fem procent, der gør, at man bliver registreret i virksomhedsregisteret. Det skyldes ifølge rigmanden, at flere nye investorer har købt sig ind, og derfor er hans ejerandel blevet udvandet.

'Jeg tror stadig på selskabet, som jeg har været en del af fra starten,' skriver Christian Stadil.

Christian Stadil slår fast, at han stadig er en del af ejerkredsen i Tattoodo. Foto: Gregers Tycho
Christian Stadil slår fast, at han stadig er en del af ejerkredsen i Tattoodo. Foto: Gregers Tycho
 

Kendt finansmand træder til
Blandt de nye investeringer i Tattoodo er blandt andet en erfaren herre fra finansverdenen.

Ifølge virksomhedsregisteret ejer Jeppe Christiansen nu mellem 5-9,99 procent gennem sit selskab Emlika. Han har tidligere skudt penge i selskabet, men med den nye investering er han altså røget over grænsenfor fem procents ejerskab.

Jeppe Christiansen har et imponerende cv. Han er adm. direktør og grundlægger af kapitalforvalteren Maj Invest, ligesom han besidder flere bestyrelsesposter - blandt andet er han bestyrelsesformand i Haldor Topsøe og næstformand i Novo Nordisk-bestyrelsen.

Ekstra Bladet kunne i maj fortælle, at han var blevet kæreste med 'Løvens hule'-profilen Mia Wagner.

Annonce:

Store milliontab
Tattoodo, der er et online tatoveringsfællesskab, hvor man blandt andet kan booke sig til tider over hele verden, har tabt masser af penge, siden selskabet blev stiftet.

I 2020 kom selskabet ud med et underskud på 22,8 millioner kroner før skat, og siden stiftelsen i 2012 har man tabt mere end 130 millioner kroner.

Egenkapitalen lød ved udgangen af 2020 på minus syv millioner kroner, men Børsen skrev i september, at Tattoodo fik tilført 6,4 millioner kroner fra en del af de eksisterende investorer.

- De penge skal bl.a. bruges til at finansiere og skalere den nye forretningsmodel. Jeg ønsker ikke at kommentere beløbet, men det har været en intern investeringsrunde, så pengene kommer fra de eksisterende investorer, der stadig støtter op om forretning, fortalte selskabet administrerende direktør, Johan Plenge, til mediet.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Jeppe Christiansen, men det har endnu ikke været muligt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: