Trods sygdommen: Hovedrig Shu-bi-dua-boss

’Bunden’ er god for næsten 20 mio. kroner, viser gennemgang af hans økonomi

Michael Bundesen er en økonomisk velpolstret herre trods flere år væk fra rampelyset på grund af de to blodpropper, Shu-bi-dua-forsangeren blev ramt af i 2011 (Foto: Annelise Fibæk/Polfoto).
Michael Bundesen er en økonomisk velpolstret herre trods flere år væk fra rampelyset på grund af de to blodpropper, Shu-bi-dua-forsangeren blev ramt af i 2011 (Foto: Annelise Fibæk/Polfoto).

Selv om Michael Bundesen i mere end fire år har døjet med eftervirkningerne af de to blodpropper, der lammede ham i den ene side, har hans lange sygdomsperiode ikke haft indflydelse på hans private formue.

’Bunden’ er fortsat hovedrig, viser en gennemgang af hans økonomi, som Ekstra Bladet har foretaget.

Michael Bundesen siger ord: Lammet, forvirret og bange

Der er stadig masser af saft i Dansk Software Syndikat Holding ApS, som hans hovedselskab hedder.

Her er egenkapitalen på imponerende 18.746.330 kroner, mens gælden i selskabet kun er på lidt over 1,6 millioner kroner.

Når pengene fortsat er kommet ind i kassen trods de to blodpropper, skyldes det, at firmaet får den del af Shu-bi-Dua indtægterne, der tilfalder Michael Bundesen, ligesom selskabet ejer en udlejningsejendom.

12,5 af de 18,7 millioner kroner er placeret i værdipapirer og i kapitalandele i firmaet, der har hans datter Nanna Marie og sønnen.

Nikolaj Bundesen har ved siden af bestyrelsesposten en karriere som manager for blandt andre Rasmus Seebach.

Bundesen efter blodpropper: Reddet af hunden

I 2014 var resultatet i firmaet dog ikke prangende med et underskud på 36.000 kroner, hvilket Michael Bundesen betegner som utilfredsstillende. Han forventer overskud i år.

’Bunden’ ejer tillige en villalejlighed i Charlottenlund, som han har sat til salg for 5.595.000 kroner. Gælden i den er kun på 3.035.000 kroner, hvilket vil give ham et overskud på 2.560.000 kroner, hvis den bliver solgt til prisen.

I samme ejendom ejer hans firma en anden lejlighed, som er bogført til mere end seks millioner kroner og indgår i selskabets egenkapital.

Det betyder, at når gælden i firmaet fratrækkes egenkapitalen, og fortjenesten ved lejlighedssalget beregnes, kan Michael Bundesen notere sig, at han har 19,7 millioner kroner i midler.