Trykker hinandens bumser: Det er ikke det værste

Det pæne og yndige par, der fandt hinanden i 'Gift ved første blik', kradser i den nydelige overflade - og hinandens underlige knopper

- Det med at tage hår op af kloakken efter hende eller at vi klemmer hinandens bumser er åbenbart meget normalt. Så det er da beroligende, siger Michael Harders, der ikke havde kendt mange piger, før han mødte Kathrine. Foto: Marianne Overaa/DR
- Det med at tage hår op af kloakken efter hende eller at vi klemmer hinandens bumser er åbenbart meget normalt. Så det er da beroligende, siger Michael Harders, der ikke havde kendt mange piger, før han mødte Kathrine. Foto: Marianne Overaa/DR

Michael Harders og Kathrine Kelså er færdige med kun at være det pæne par fra tv. For de er så meget andet end et bedårende brudepar, der blev gift den allerførste gang, de så hinanden.

De er også fjollede, fulde af fis, hudløst ærlige....og klamme!

I det seneste indlæg på deres fælles blog løfter Kathrine Kelså lidt af sløret for, hvor tæt hende og Michael er kommet på hinanden. Blandt andet trykker de hinandens bumser, og så har hun intet imod at svinge en shaver over hans ryg.

'Klamme og idylliske': Michael og Kathrine har allerede børnenavne klar

Hun har lavet en liste på ti punkter over klamme ting, der gør ved hinanden - og det med bumserne er ikke en gang det værste!

- Jeg kan forstå på folks reaktion, at det med at vi nogle gange deler tandbørste er det værste, siger Michael Harders til Ekstra Bladet.

Det er ikke hver dag, at parret skrubber bisserne med den samme børste, men det sker.

- Jeg bruger briller og kontaktlinser, og hvis jeg ikke har en af delene på, er jeg halvblind og kan godt tage fejl. Men altså, vi deler jo mundvand alligevel, griner han.

Var jomfru som 27-årig: Derfor stod Michael frem på tv

Michael Harders havde ikke kendt mange piger, før han blev gift med Kathrine Kelså, så hvad der er normalt og unormalt i et forhold, er han ved at lære.

- Det med at tage hår op af kloakken efter hende eller at vi klemmer hinandens bumser er åbenbart meget normalt. Så det er da beroligende, siger han.

For parret er det vigtigt at vise, at alt ikke er perfekt. Livet må gerne være lidt sjovt og skævt.

- Det hele skal ikke være så poleret og stilrent. Jeg mener, det skal der også være plads til - det er bare ikke vores plads. Vi er ikke modeller, hvor alt er perfekt, og det skal vi heller ikke være, siger Michael Harders.

Du kan se listen over de klamme ting, som Kathrine og Michael gør ved hinanden på deres blog.

'Gift ved første blik'-Michael: - Jeg brød vores aftale