Tv 2-vært: Jeg får lyst til at råbe og rive mig i håret

Annemette Voss er træt af, at folk tror hun er den søde pige med store krøller og lyserøde kager. Der gemmer sig meget mere vildskab og fandenivoldskhed i hende

Følg Danske kendte

Tv 2 vært Annemette Voss blev kendt, da hun i år 2013 vandt 'Den store bagedyst' på DR1. Derefter tog hendes liv en stor drejning. Hun blev fast vært på TV 2, gik igennem en hård skilsmisse og mødte derefter 'manden i sit liv', som hun snart skal giftes med.

Det har fået tv-værten til at analysere sit liv, og det billede der er af hende i medierne på sin blog.

- Sagen er den, at jeg i lang tid skjulte sandheden om mig selv, bag de lyserøde kager kager og det krøllede brune hår. Offentligheden skulle satme ikke møde den sårebare og usikre Annemette, skriver hun på bloggen.

Det har fået tv-værten til at tage bladet fra munden og fortælle sine læsere, at hun er en vildbasse med stærke holdninger og ændret udseende.

Nyforlovet TV 2-vært vil fravælge venner før bryllup

Jeg får lyst til at råbe
Annemette Voss skriver, at hun bestemt ikke 'kun' er en sød pige. Nok kan hun lide at kaste med komplimenter efter folk og er venlig overfor de mennesker hun møder på sin vej, men nogle gange har hun bare lyst til at 'rive sig selv i håret og råbe'.

- At være en pæn pige klinger lidt af at være uinteressant og ufarlig. Jeg føler mig anderledes. Vildere. Sjovere. Mere mærkelig og skrupskør oveni bolden end de pæne piger, jeg kender, skriver hun.

Tv 2-værten har derfor farvet sit hår lyst, har til tider uglet hår og elsker at gå med tårnhøje stilletter. En ny stil og en ny hverdag, hun selv er ret så tilfreds med.

Lyserøde kager er hun dog stadig vild med.

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.