TV 2-vært skal være far: - Det er et rigtigt ønskebarn

Sidst på efteråret kommer en lille hvalp med små poter til verden, når Mattias Hundebøll bliver far

Mattias Hundebøll skal være far i november. (Foto: Mogens Flindt)
Mattias Hundebøll skal være far i november. (Foto: Mogens Flindt)

Det er et nøje planlagt ønskebarn, der i slutningen af november kommer til verden, når TV 2-værten Mattias Hundebøll bliver far for første gang.

Tirsdag var hans kæreste, Marie Plum, til nakkefoldskanning - og endelig kan den 32-årige vært på 'Sæt pris på dit hjem' fortælle den gode nyhed.

- Jeg er så dårlig til at holde på en hemmelighed. Jeg kan simpelthen ikke holde min kæft, så det er så dejligt, at jeg endelig må sige det, jubler han til Ekstra Bladet.

Hundebøll har i flere år drømt om at stifte familie og blive far, så at det nu lykkes, er intet mindre en fantastisk.

Vild med dans-vildbasse er blevet mors dreng

- Det er et planlagt ønskebarn, kan jeg vist roligt sige. Jeg føler mig i den grad klar til det nye kapital af mit liv, der nu venter. Der er ikke den fest, jeg ikke har været til - og nu vil jeg gerne noget andet, siger han og afslører, at graviditeten ikke kom i hus i første hug.

- Jeg nåede da lige at tvivle på, om den virkede, griner han.

- Derfor blev jeg også SÅ glad, da den endelig var der. Jeg fløj ned i Kvickly, da de åbnede klokken 8 for at købe en ekstra graviditetstest, siger han.

Flå larven af Hundebøll

Ud over at glæde sig over, at han snart skal være far, har Mattias Hundebøll travlt med optagelserne af en ny sæson 'Sæt pris på dit hjem'.

- Og så har jeg en ny ep på vej med min egen musik, siger han.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.