Annonce:
Annonce:

TV 2-vindere venter barn

Heidi og Lasse, der vandt seneste udgave af 'Nybyggerne', har gang i et nyt og ni måneder langt 'byggeprojekt'

Lasse og Heidi skal være forældre. Foto: Peter Leth-Larsen
Lasse og Heidi skal være forældre. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der er kæmpe glæde i blåt hus.

Vinderne af TV 2-programmet 'Nybyggerne' skal til at indrette et nyt rum i deres vinderhus i Horsens. Heidi Albrechtsen er gravid og venter sit og Lasses første barn.

På Instagram deler hun selv den gode nyhed.

'Byggeprojekt', skriver hun i opslaget, hvor parret glade viser det klassiske skanningsbillede frem af den lille arving.

- Det er en kæmpestor, overvældende, vanvittig og omvæltende omgang, men vi glæder os selvfølgelig helt vildt meget, siger den vordende mor til Ekstra Bladet.

Omrokering
Hvornår den lille byggebaby ventes til verden, vil parret gerne holde privat.

-  Lige for nu holder vi det for os selv, men vi kan afsløre, at nyeste medlem melder sin ankomst i år, siger Heidi Albrechtsen.

Annonce:

Mens tidligere vindere af ‘Nybyggerne’ har solgt det hus, de har bygget for rullende kameraer, har Heidi og Lasse ikke planer om at skulle videre lige foreløbig - nu skal der tænkes puslebord og tremmeseng ind i huset.

- Vi er allerede godt i gang med børneværelset, så der sker en masse rokering, maling og fusionering i værelserne lige nu - vi satser på at få mest muligt nogenlunde på plads, inden blobben melder sin ankomst, siger Heidi Albrechtsen.

Choksejr
Heidi og Lasse blev i efteråret udråbt som vindere af 'Nybyggerne' som det første par i programmets historie, der ikke havde vundet nogen af rummene i løbet af programmet, og dermed har de altså heller ikke vundet ekstra penge til at bygge deres hus for.

Det betyder, at parret byggede huset fuldstændig færdig for 300.000 kroner.

De havde endda stadig 10.000 kroner på kontoen, da programmet sluttede, og dermed byggede de altså et hus for 290.000 kroner.

Det er bestemt ikke gratis at være med i TV 2-programmet, hvor der er et hus på højkant. Læs mere om det her: Bag 'Nybyggerne': Så meget koster det at være med

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

TILTALE

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: