Tv-baronessen daser på dyr luksusyacht

Caroline Fleming ferierer i farvandet omkring Ibiza med ungerne

Caroline Fleming er taget på luksusferie med børnene til Ibiza. (Foto: Linda Johansen)
Caroline Fleming er taget på luksusferie med børnene til Ibiza. (Foto: Linda Johansen)

Tv-baronessen Caroline Fleming holder sommerferie - og hun gør det naturligvis med stil.

Hun er taget et smut til Ibiza sammen med sine tre børn, hvor firkløveret de næste 10 dage skal hygge sig på luksusyachten Orient Star, som er en smule større end de både, der normalt ligger og skvulper rundt i de danske marinaer.

Det skriver Caroline Fleming på sin Instagram-konto, hvor hun har lagt et billede op af det imponerende skib.

Yachten er bygget i 2012 på det tyrkiske værft CMB. Den måler 47 meter i længden og kan have 10 gæster med om bord fordelt i fem luksuskahytter. Hertil kommer plads til ni besætningsmedlemmer, som står for at sejle skibet og for at opvarte gæsterne.

Der er dømt ren luksus, så snart man går om bord på Orient Star.

Om 39-årige Caroline Fleming og hendes tre børn, hvoraf britiske Rory Fleming er far til Alexander og Josephine, mens fodboldspilleren Nicklas Bendter er far til Nicolas, deler luksusyachten med andre, vides ikke, men ét er sikkert: En billig ferie er det ikke.

Lejes skibet gennem Super Yacths Monaco lyder regningen på 1,3 millioner kroner om ugen.

Ifølge Caroline Flemings opslag på Instagram skal hun og børnene nyde luksusyachten i 10 dage, hvilket får prisen til at løbe op i 1,9 millioner kroner, hvis hun altså ikke deler det flydende paradis med andre.

Luksuriøse omgivelser på yacthen - også indenfor.

Det er langt fra første gang, at Caroline Fleming tager sine børn med på lækre rejser. En af hendes følgere bemærker til et billede af Bendtner-sønnen Nicolas, at 'det må være dejligt at have mulighed for at give sine børn så mange rejseoplevelser', hvortil Caroline Fleming svarer:

'Det er i hvert fald værd en masse hårdt arbejde... En af de største grunde til at jeg arbejder (og elsker mit arbejde) er netop for at kunne give mine børn denne livsrejse...'

Ifølge den britiske avis Daily Express modtog Caroline Fleming 400 millioner britiske pund, hvilket svarer til cirka fire milliarder kroner, da hun efter syv års ægteskab i 2008 blev skilt fra rigmanden Roy Fleming, der er James Bond-forfatteren Ian Flemings nevø.

Du kan se flere billeder af luksusyachten her.

Også kaptajnen har lækre forhold på Orient Star.