TV: Benjamin får 400 'likes' på syv sekunder

Mød 16-årige Benjamin, der er blevet et kæmpe idol på nettet. Han har mere en 6 millioner følgere på de sociale medier. Hør hvordan det er gået til i klippet her

Han er kun 16 år, men han har allerede fuld gang i karriereren. Benjamin Lasnier blev kendt på de sociale medier, Instragram og Facebook, da han var 13 år. Mange syntes han lignede teenageidolet Justin Bieber.

Det er tre år siden verden opdagede Benjamin Lasnier – og siden er der bare flere og flere mennesker, der verden over er interesseret i at følge med i teenagerens hverdag.

Lige nu har Benjamin Lasnier mere end seks millioner følgere på Instagram og Facebook. Og de trykker gladelig på ’synes godt om’ når han lægger et nyt billede på nettet.

Ekstra Bladet TV besøgte Benjamin på drengeværelset på Østerbro i København. Under besøget lagde han et billede op på Facebook, syv sekunder senere var de positive tilkendegivelser, likes, strømmet ind. Telefonen viste at 432 personer allerede havde trykket ’like’ i nærmest samme sekund som billedet blev offentliggjort.

Et halvt døgn efter havde mere end 66.000 mennesker været forbi hans billede og ”synes godt om”.

- Det er helt vildt underligt, for når jeg er i skole eller sammen med mine venner, så er jeg jo bare Benja. Jeg er jo bare en almindelig 16 årig dreng. Men jeg får en sug i maven, når jeg ser, at jeg kan påvirke mennesker. Det er dejligt, at vide at jeg inspirerer mine fans, fortæller Benjamin Lasnier til Ekstra Bladet.

Strateg som 13 årig

Den store succes på de sociale medier startede da Benjamin var 13 årig. Kort tid efter han første gang lagde et billede på billedtjenesten, Instagram, spredte billedet sig så hurtigt i hele verden, at den kun 13 årige Benjamin besluttede sig for at lægge en benhård strategi for, hvordan og hvornår han skulle dele sine billeder, så de nåede ud til flest muligt, rundt om på kloden.

- Jeg havde et helt skema for, hvornår forskellige folk rundt i hele verden vågnede, og så kunne jeg lægge et billede op på de tidspunkter, så jeg nåede ud til flest mulige mennesker, fortæller Benjamin Lasnier.

Og nu har Benjamins hårde arbejde taget ham et skridt længere op af karrierestigen – han er nemlig begyndt at lave musik.

Mød Benjamin i videoklippet øverst.

Se i video her, hvad Benjamin Lasnier ønsker for fremtiden

Langt de fleste af Benjamins følgere er piger. Hør hvordan han takler de mange tøser i klippet her