Tv-kendis afslører: Det kan være slut

Det kan være sidste gang, vi ser Türker Alici på skærmen, når den nye sæson af 'Paradise Hotel' begynder

Er det slut med Türker Alici på dansk tv? Hør ham fortælle i videoen. Video: Lars Sejr

Türker Alici blev en publikumsfavorit, da han sidste år deltog i 'Robinson Ekspeditionen'. Forinden deltog han to gange i 'Paradise Hotel', og han er såmænd også en del af castet, når den nye sæson får premiere 1. januar.

Men hans tid på dansk tv er ved at ebbe ud. Det fortalte han ved programmets gallapremiere, hvor 'Paradise'-vinderen Lenny Pihl i dagens anledning agerede interviewer på vegne af Ekstra Bladet.

- Nu har jeg været med i 'Paradise' tre gange og i 'Robinson'. I skal nyde denne her sæson med 'Türkeren', for ingen ved, om det er sidste gang, I ser mig på dansk tv. Nu har jeg været med i alt det, jeg vil, fortalte han til avisens gæsteinterviewer og fortsatte:

- Jeg har været med i 'Paradise' tre gange, og jeg tror ikke, der kommer en fjerde gang. 'Robinson'? Én gang var mere end rigeligt. Jeg kan ikke se, hvad jeg ellers skulle være med i foruden 'Fristet', eller sådan nogle konkurrenceprogrammer. Nyd det denne her gang. Det kan være sidste gang, I ser mig.

Türker Alici på den røde løber med sin kæreste Sarah Tiedt, der deltog i dette års 'Paradise Hotel'. Foto: Linda Johansen
Türker Alici på den røde løber med sin kæreste Sarah Tiedt, der deltog i dette års 'Paradise Hotel'. Foto: Linda Johansen

Jeg tror, at alle dine kvindelige følgere gerne vil se dig i 'Date mig nøgen'?

- Hvis du stiller op, lød det kække svar tilbage.

Se interviewet med Türker Alici i videoen over artiklen hvor han fortæller, hvorfor netop den nye sæson af 'Paradise Hotel' bliver noget særligt.