Tv-kendis afslører: Har scoret ung fyr

Camilla Nederby kendt fra 'Paradise Hotel' har fundet kærligheden

Camilla var ikke tilfreds med, hvordan hun blev fremstillet i 'Paradise Hotel'. Video: Anthon Unger

KUN på Ekstra Bladet: Få adgang til Reality Awards-showet HER. Vælg pakken til 49 kr.

Det var en storsmilende Camilla Nederby, der fredag aften indtog den røde løber i forbindelse med dette års Reality Awards på Docken i København.

Her afslørede hun, at der er en særlig grund til, at hun smiler lidt ekstra for tiden. Hun har nemlig fundet kærligheden.

Sarah Tiedt var glad for, at netop hun vandt prisen. Foto: Sarah Tiedt Danske kendte Drama over årets bryster: - Mine er de største og flotteste

- Det går rigtig godt. Der sker rigtig mange gode ting i mit liv lige nu. Rigtig gode ting, sagde hun på den røde løber og fortsatte:

- Jeg har set en fyr i to måneder nu. Vi har ikke titel på endnu, så vi kalder ikke hinanden for kærester. Men jeg vil sige, at det nok kommer snart. Vi er ikke sammen med andre i hvert fald. Så jeg må hellere opføre mig ordentligt, sagde den 27-årige tidligere paradiso med et grin.

Selvom Camilla Nederby nu har fundet sig en fyr, blev der stadig delt kys ud til veninden Sarah Tiedt. Foto: Anthon Unger
Selvom Camilla Nederby nu har fundet sig en fyr, blev der stadig delt kys ud til veninden Sarah Tiedt. Foto: Anthon Unger
 

Det er længe siden, at Camilla Nederby har været i et fast forhold, og det glæder hende, at hun nu har fundet en mand, der gør hende glad.

- Det er rigtig dejligt. Jeg har ikke haft noget seriøst med en fyr i fire år. Så det er virkelig mærkeligt at have en, der er så sød mod mig lige pludselig, men også dejligt, sagde hun med et smil.

Selvom Christina hverken ville stille op til kommentar eller billede, ville hun gerne have prisen med hjem. Foto: Anthon Unger Danske kendte Drama til vanvittig prisfest: Nægter at modtage pris

Camilla Nederbys flamme er personlig træner, ligesom hun selv er, og det er den vej igennem, at hun har mødt ham.

- Han er en del yngre end mig, sagde hun med et grin.

- Meget yngre?

Bubber på vej i fuld fart. Foto: Anthon Unger Danske kendte Bubber til drukfest: Flygtede fra pressen  

- Måske, sagde hun med et lumsk grin.