Tv-kendis går i flæsket på kendt ekskæreste

Mascha Vang holder bestemt ikke igen, da hun får muligheden for at riste Andreas Bo for åben skærm

Ved Zulu Comedy Galla i år fortalte Mascha Vang, hvor sjov hendes nye kærester er.

Bloggeren og tv-kendissen Mascha Vang springer ud som komiker for en stund, når hun tirsdag i næste uge medvirker i programmet 'Komiker for en aften' på TV2 Zulu.

Og her ser hun sit snit til at give komikeren Andreas Bo, som hun dannede par med indtil efteråret 2015, tørt på.

Andreas Bo har nemlig i årevis gjort grin med Mascha Vang i sine shows. Derfor beslutter hun sig for at give igen, da hun står på scenen i Comedy Zoo. Her får den bestemt ikke for lidt.

- Kender I Andreas Bo? Så kom ikke og sig, at jeg aldrig har lavet noget sjovt, indleder den 39-årige blogger. Det får publikum til at kvittere med høje grin.

Herefter fortæller hun en anekdote om en sommerdag, hvor Andreas Bo angiveligt ville imponere hende med at tage hende på tur i en speedbåd, men den plan endte ikke ligefrem godt.

Solgt på 13 dage: Så meget fik Mascha Vang for huset

- Der er ikke voldsomt meget fart på Andreas. Det går faktisk så langsomt, at jeg engang har siddet tre timer i hans båd og ventet på, at han skulle starte den. Han løb rundt på kajen og ringede til Gud og hver mand, fordi den skulle jo startes, så han virkelig kunne imponere mig. Der sad jeg og ventede og ventede, siger hun fra scenen og fortsætter:

- Og så tænkte jeg: 'Arrh, min eks bor jo lige i nærheden'. Racerkøreren. Og hvis der er noget, Kiesa (ekskæresten, red.) kan finde ud af at pille ved - som det eneste - så er det motor. Ham ringede jeg til. Der gik ikke lang tid, så kom Nicolas (ekskæresten, red.) farende op på bådbroen med en klapvogn med vores datter i (...), og så sprang han ned på båden, og så fiksede han da lige hurtigt den båd. Det tog cirka femten minutter at kastrere Andreas Bo lige der, siger Mascha Vang med et grin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er komikeren Michael Schøt, der er mentor for Mascha Vang i 'Komiker for en aften'. Foto: Respirator/TV 2
Det er komikeren Michael Schøt, der er mentor for Mascha Vang i 'Komiker for en aften'. Foto: Respirator/TV 2
 

Maschas rædselsår: Begge forældre ramt af dødelig sygdom

Parodier
Under sin optræden langer Mascha Vang også ud efter Andreas Bos evne til at lave parodier - en evne, han ellers er meget kendt for.

- Folk har altid set os som sådan et lidt umage par, og det forstår jeg ikke, for det er jo simpelthen så genialt at finde en mand, der kan agere andre mænd. Ret hurtigt tænkte jeg: 'Aaarh, lad os få de parodier med ned i soveværelset'. Så bliver man bare en anelse ærgerlig, når man finder ud af, at lineuppet består af Blachman, Villy Søvndal, og manden så siger: 'Og nu kommer Ooooole Theeeestrup'. Nej, det håber jeg fandengalemig ikke, at han gør. Og det bliver i hvert fald ikke ud over mig. Det var en frygtelig form for russisk roulette de aftener der. Det siger jeg jer, lyder det fra Mascha Vang.

Mascha Vang overskrider nogle grænser ved at stå på scenen på Comedy Zoo. Hun lider nemlig af sceneskræk. Foto: Respirator/TV 2
Mascha Vang overskrider nogle grænser ved at stå på scenen på Comedy Zoo. Hun lider nemlig af sceneskræk. Foto: Respirator/TV 2
 

Træffer stor beslutning: Mascha Vang flytter

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Mascha Vang i forbindelse med programmet. Til Her&Nu siger hun dog, at det var helt naturligt for hende at gøre grin med sine ekskærester.

- Det kom bare flyvende. Det letteste er at gøre grin med mig selv eller mine gamle kærester. Andreas har jo brugt mig i mange år i sine shows. Så det er på ingen måde unfair at bruge ham. Han har aldrig spurgt om lov til at bruge mig, siger hun til ugebladet med et grin.

Har sceneskræk
Til Ekstra Bladet fortæller Andreas Bo, at han tager Mascha Vangs jokes med et stort smil.

- Jeg synes, at det er nogle gode jokes, og jeg synes, at det her er sødt, sjovt og kærligt. Jeg synes, det er godt, at man kan joke med hinanden, og det er dejligt, når man har selvironi, og det har Mascha i hvert fald. Det er en fin egenskab, at man kan grine af sig selv, og hvis jeg ikke kunne det samme, når nogen laver sjov med mig, så ville jeg være færdig i mit job, siger han med et grin.

- Og så er de historier, hun fortæller, jo sandhed. Nicolas måtte komme og hjælpe mig med den båd. Hun kunne have fundet på noget, der er så meget værre. Jeg kunne selv liste ting op, som var værre, om mig. Så egentlig har hun været rigtig sød ved mig, lyder det fra Andreas Bo.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mascha Vang og Andreas Bo dannede par i næsten to år og gik fra hinanden i efteråret 2015. De har begge to andre kærester i dag. Foto: Mogens Flindt
Mascha Vang og Andreas Bo dannede par i næsten to år og gik fra hinanden i efteråret 2015. De har begge to andre kærester i dag. Foto: Mogens Flindt
 

Gjorde grin med hende
Ifølge den 51-årige komiker har han selv brugt Mascha Vang i mange jokes i sine shows igennem tiden, og derfor er det helt i orden med ham, at turen nu er kommet til, at Mascha kan give lidt igen.

Mascha Vang flytter til klamydia-hovedstad: Det er ikke min skyld

- Jeg kan sige meget skægt om Mascha, og jeg har også gjort det meget i mine shows, hvor jeg for eksempel har joket med, at hun var meget yngre end mig, og om jeg ikke snart skulle med til hendes konfirmation. Men jeg har gjort det med et smil. Jeg har aldrig lavet jokes, fordi jeg tænkte, at nu vil jeg have en person ned med nakken. Hvis det kommer af ondskab, så er det ikke sjovt. Men det her kommer mere af kærlighed, siger han og understreger, at han ikke har noget dårligt at sige om sin ekskæreste.

- Vi taler ikke så meget sammen mere, men jeg har indtrykket af, at hun har det pisse godt, og jeg har det også rigtig godt. Vi havde en fin tid sammen, og så skulle det ikke være, og det er det. Men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre grin med hinanden. Det skal der være plads til. Men nu har hun kastet bolden ind i ringen, så nu har jeg materiale til hele mit næste show, der kommer til at hedde 'Mascha Vang'. Det vil blive festligt og fornøjeligt, for jeg har mange guldkorn fra dengang, vi var sammen, siger han med et stort grin.

Du kan se 'Komiker for en aften' fra mandag til torsdag på TV2 Zulu eller på TV2 Play. Ud over Mascha Vang medvirker blandt andre Bubber og Jens Werner i programmet.