Tv-kendis jagter stort vægttab

Thomas Evers Poulsen mener, at det tidlige farvel til 'Vild med dans' er en del af årsagen til de ekstra kilo på sidebenene

Thomas Evers Poulsen dukkede op med kæresten Sæþór Kristjánsson og hans datter Gloria. Foto: Jan Sommer
Thomas Evers Poulsen dukkede op med kæresten Sæþór Kristjánsson og hans datter Gloria. Foto: Jan Sommer

Sidste års 'Vild med dans' var ingen stor oplevelse for danseren Thomas Evers Poulsen.

Hvor skuespiller Jakob Fauerby og danser Silas Holst kunne tage sig af den samlede sejr i programmet, måtte Thomas Evers Poulsen og dessertkokken Christel Pixi sige farvel allerede i fjerde show, og det kan ses på vægten.

- Jeg har sat mig det mål, at jeg skal tabe ti kilo, og jeg har tabt tre indtil videre. Det går meget godt, siger en smilende Thomas Evers Poulsen, da han søndag morgen dukker op på den røde løber til animationsfilmen 'Drømmebyggerne'.

Det så du ikke på tv: Sådan festede 'Vild med dans'-stjernerne i nat

Han angiver selv det hurtige exit fra danseprogrammet som en del af årsagen.

- 'Vild med dans'-sæsonen var jo lidt kortere i år, end den plejer, og det kan man bare se på vægten. Det var lige syv uger, der røg med træning hver dag, og selv om jeg har trænet, så giver det bare noget andet, forklarer han.

Thomas Evers Poulsen med sin 2019-dansepartner Christel Pixi. Foto: Mogens Flindt
Thomas Evers Poulsen med sin 2019-dansepartner Christel Pixi. Foto: Mogens Flindt

Vægttabet blev på klassisk manér indledt 1. januar i år, og siden da har den stået på hård fysisk træning.

- Jeg spiser mindre, og så er jeg begyndt at styrketræne. Jeg kunne træne fem-seks gange om ugen, men så var det altid bare crosstraineren, hvor jeg kunne stå en time uden problemer. Det med at skulle stå og hive i nogle vægte, kunne jeg simpelthen ikke se idéen i. Nu har jeg fået en træner, og det fungerer rigtig godt, siger Thomas Evers Poulsen og fortsætter:

- Jeg er hos ham én gang om ugen, og så skal jeg styrketræne selv tre gange om ugen, det fik jeg aldrig gjort selv førhen. Jeg er simpelthen så stolt af mig selv. Først en halv time på crosstraineren, så træne en time og et kvarter, og så op på crosstraineren igen.

Seere tordner mod DR: - Racistisk og usmageligt!

Selv om der stadig mangler syv kilo, før han når sit mål, så har han tilladt sig en enkelt last, som dog ikke betyder det store i kalorieregnskabet.

- Jeg får en is hver eneste dag. Det er en lille champagnebrus med kun 57 kalorier i, fortæller danseren.