Tv-kendis under heftig beskydning

Først var det Lenny Pihl, der tordnede mod Teitur Skoubo. Nu følger Sami og Lea trop

Lea fortæller om sine skænderier med Teitur. Video: Signe Skov

'Paradise Hotel'-vinderen Lenny Pihl var i det røde felt, da han annoncerede til Ekstra Bladet, at venskabet med en anden 'Paradise'-vinder, Teitur Skoubo, er slut grundet hændelser, der fandt sted i tv-programmet 'Singletown', som de begge deltager i sammen med deres kærester.

Her skulle Teitur have opført sig dårligt over for Lennys kæreste.

- Han har været en idiot over for hende. Der, hvor jeg kommer fra, passer kammerater på hinandens kærester, og det gør han ikke. Han var et svin, proklamerede Lenny Pihl uden tøven.

Iskold luft: Truer med tæsk

Og nu viser det sig, at det ikke kun var Lennys kæreste, Melina Buur, der havde problemer med Teitur Skoubo. I 'Singletown' fremstår han venlig og munter, men virkeligheden var ofte en anden. Det fortæller Lea Othmar, der delte lejlighed med paradisevinderen i programmet.

- Jeg følte, at han kørte på mig, fortæller Lea Othmar i videoen, som kan ses over artiklen.

Adspurgt hvordan han kørte på hende, svarer hun:

- Han var sådan: 'Sami ligger hundrede procent og..'. Han kørte på alle og sagde: 'Din eks ligger og laver alt muligt', og da der var nogle singler inde til vores fest, som skulle ind i den anden lejlighed, så følte jeg, at han prøvede at sige et eller andet, der var løgn, som de kunne sige videre til dig (Sami ,red.). Han skabte bare drama derinde, siger Lea og understreger, at det var værst i starten og blev bedre senere hen i programmet.

Det var ikke kun Melina, der ikke kunne snuppe Teiturs opførsel i 'Singletown'. Foto: Janus Nielsen
Det var ikke kun Melina, der ikke kunne snuppe Teiturs opførsel i 'Singletown'. Foto: Janus Nielsen

Prøvede at sige stop
I 'Singletown' adskilles kærestepar i to lejligheder, hvor de lever som singler. Henover sommeren skal de date fremmede, for at teste om kærligheden nu også er så stærk, som de selv går og tror.

Tv-kendisser tager stort skridt

Leas kritikpunkter fremgår ikke af programmet.

- Nej, man ser det ikke. Man ser i hvert fald ikke mine og Teiturs skænderier. Vi blev jo skilt ad til sidst, vi kunne slet ikke være i samme rum, fordi vi bare... Vi kom bare så meget op at skændes. Det bliver bedre i løbet af programmet, men de har slet ikke vist det overhovedet, siger hun.

- Var der ikke nogen, der sagde noget til ham?

- Jo, vi prøvede jo at sige stop. Vi prøvede også at sige, at det var for meget, og det var der også andre, der gjorde. Men jeg tror bare, altså han var jo en stor personlighed i programmet, så de kunne jo ikke tage ham ud.

Derfor får han skældud hver søndag

I det nyeste afsnit mødes Sami og Lea i en såkaldt kærlighedsceremoni. Det starter dramatisk, da Lea fortæller, at der bliver kørt på hende i lejligheden. Det får Sami til rasende at sparke til rekvisitterne og bryde ud i gråd. Han fortæller, at hans voldsomme reaktion skyldes, at han havde advaret produktionen om, hvad der foregik og bedt dem beskytte Lea.

Stak helt af
Da de er adskilt i hver sin lejlighed, blev tanken om, at hun havde det dårligt for meget for ham..

- Da jeg kommer ned fra ceremonien, fortæller jeg, hvad der sker (med Teitur og Lea, red.), og Lenny frygter så lidt, at Teitur også kører på Melina, men han tror det ikke, fordi de er venner, så selvfølgelig gør han ikke det. Han tror, at han (Teitur, red.) støtter og hjælper hende, men så stikker det fuldstændigt af.

Akavet date: - Jeg hader hende

Det oplevede Lea, der befandt sig i lejligheden med Melina og Teitur, med egne øjne.

- Det gik helt amok i vores lejlighed med de to. Melina blev jo taget ud derfra, for hun kunne ikke være der sammen med Teitur, fortæller hun.

Hør mere om de mange skænderier i videoen:

 

Teitur: Jeg lavede sjov

Teitur kan godt huske kampene med Melina og Lea i lejligheden, men han understreger, at han ikke har gjort og sagt noget for at såre nogen. Han var, som han er med sine venner, og kaster bolden tilbage til de andre i lejligheden.

- Mig og Lea har taget vores kampe, det skal jeg ikke lægge skjul på. Vi har aldrig helt fundet ud af det sammen. Vi er som hund og kat, vi kommer altid op at skændes, siger Teitur Skoubo med henvisning til, at de også deltog i 'Paradise Hotel' sammen.

- Men når du ligger i en lejlighed og keder dig, så laver man lidt sjov med hinanden og siger nogle ting. Det er en svær situation, vi er i, og jeg er ikke god til at have dybe, seriøse samtaler - der laver jeg sjov.

- Men Lea kunne tydeligvis ikke lide din humor?

- Lea kunne slet ikke have det, så derfor begyndte jeg også at holde mig tilbage. Hun siger også, at det blev bedre. Jeg kan bare godt lide at lave sjov, men folk var meget sarte i forhold til dem, jeg normalt er sammen med. Så det kom som et chok for mig. Jeg ville ikke gøre folk kede af det.

- Det er jo ikke kun Lea. Det er også Melina?

- Det er ikke en hemmelighed, at mig og Melina ikke kunne sammen. Jeg ved ikke, hvor meget der bliver vist, men hun kørte på mig, og jeg på hende. Vi kunne ikke fordrage hinanden og havde et meget forskelligt syn på tingene. Det var en masse småting, hvor jeg ikke ville diskutere, men hun ville. Jeg blev træt af det.

- Fortryder du din opførsel i programmet?

- Nej, jeg opførte mig, som jeg gør herhjemme, men de andre er åbenbart ikke min kop the, og jeg er ikke deres. Men jeg fortryder ikke. Jeg fortryder aldrig noget.

- Kommer kritikken bag på dig?

- Slet ikke. Mig og Lea har snakket om det, vi har også fået snakket ud, så jeg vidste det godt. Folk, der kender mig, ved, at jeg er sådan. Hvis man ikke kan håndtere det, skal man undgå mig. Jeg vil ikke miste mig selv, så hellere holde afstand.

Han priser sig samtidig lykkelig for, at AC befandt sig i lejligheden sammen med ham, for de delte humor.

- Da Christel var på date, sagde AC til mig, at Christel sikkert lå og kneppede, og det grinede vi af. Vi havde samme humor, men den faldt ikke altid i god jord. Jeg synes, det var svært at være derinde, og det var rart at komme hjem og blive svinet til af mine kammerater, siger han.

Faktisk har Teitur Skoubo ikke selv set programmet.

- Jeg er jo sammen med Christel, og jeg ved, at hun var meget ked af det. Det vil jeg ikke se på, det er for mærkeligt at opleve igen.