Tv-konkurrenter flytter sammen i London 

Divya Das og Kim Bildsøe Lassen er både kærester og konkurrenter. Nu skal de arbejde side om side i den engelske hovedstad

Divya Das og Kim Bildsøe har været kærester i flere år. Foto: Tariq Mikkel Khan
Divya Das og Kim Bildsøe har været kærester i flere år. Foto: Tariq Mikkel Khan
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Når der skal laves nyheder til de danske tv-seere, er Divya Das og Kim Bildsøe Lassen direkte konkurrenter, men kærligheden kender som bekendt ingen grænser. Heller grænsen mellem to tv-stationer.

De to værtsprofiler fra henholdsvis TV 2 og DR har dannet par i flere år, og nu flytter de sammen i London.

Det bliver muligt fordi Divya Das fra 1. september skifter job fra at være fast nyhedsvært på TV 2 Nyhederne til at blive Europa-korrespondent for TV 2 med fast base i London.

Præcis samme skifte lavede hendes kæreste sidste efterår. Her forlod Kim Bildsøe Lassen TV Avisen for at blive korrespondent i Storbritanien.

Divya Das får nyt job tæt på kæresten

I et halvt år har parret måttet leve med at være langdistance-kærester, og derfor virker det meget belejligt, at Divya Das nu kan flytte til den engelske hovedstad.

- Var det dit eget ønske at flytte til London?

– Med alt der sker i Storbritannien hvad angår politik og for eksempel terror var det naturlige valg London. Det var både jeg og mine chefer enige om, skriver Divya Das i en mail til Ekstra Bladet mellem de fire nyhedsudsendelser, hun torsdag skal være vært på.

- Er det planen, at du og Kim Bildsøe Lassen skal bo sammen?

- Ja.

- Hvilke udfordringer giver det at have en partner fra en konkurrerende kanal?

- Nu har vi været på forskellige kanaler i en del år og har i den tid været gode til at adskille arbejdsliv og privatliv. Så det har ikke givet anledning til udfordringer, svarer Divya Das.

Kærester uden fælles bopæl

Ud over at privatlivet nu klapper for Divya Das, der er uddannet geograf fra Københavns Universitet, så trækker det også arbejdsmæssigt i hende at komme til at reporterer fra London og andre stedet i Europa.

- Lige nu er UK kastet ud i lidt af en turbulent politisk situation med en svækket premierminister, der skal forsøge at få briterne ud af EU på smidig vis. Og den historie har vist sig at være gaven, der bliver ved med at give. Så at få mulighed for at holde TV 2s seere og brugere orienteret om den sag, ser jeg frem til.

- Derudover ser jeg også frem til at lave historier, der inspirerer. Vi har et fast element i 19 Nyhederne, der bliver kaldt ’inspirationshistorie’. Indslaget er ofte fra DK, men jeg er overbevist om, at der er masser af inspirerende historier at hente i udlandet, lyder det fra Divya Das.

Når Divya Das rejser til London vil Cecilie Beck, Natasja Crone og Mikael Kamber være de fast værter på Nyhederne. Ud over Divya Das er også Ulla Terkelsen, Uffe Dreesen, Svenning Dalgaard og Lotte Mejlhede Europa-korrespondenter på TV 2.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+