Annonce:
Annonce:

TV-læge ramt af kræft: Her er lægens dom

Charlotte Bøving er syg med kræft, og nu har hun fået svar på sin seneste scanning

Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I november stod tv-lægen frem og fortalte, at hun var blevet ramt af tarmkræft. En sygdom, som Charlotte Bøving ikke kan blive helbredt for. Men i stedet for at lade kræften overtage styringen, vælger Charlotte Bøving i stedet at fokusere på de positive ting i sit liv - og dem er der en del af.

Kræftsyg tv-læge: Vil nyde hver eneste dag

- Sygdommen forhindrer mig ikke i at gøre de ting, som jeg brænder for. Ikke på nuværende tidspunkt. Så jeg har bare tænkt mig at nyde hver eneste gode dag, sagde Charlotte Bøving til Ekstra Bladet, da hun i slutningen af marts var på vej til København for at blive scannet.

Annonce:

Tjek hvert halve år
Sidste gang hun blev scannet var i december sidste år, og nu har hun altså været en tur på læge-briksen endnu en gang. Scanningen er vigtig for at se, hvordan kræften i tyndtarmen og bughulen har udviklet sig - og om lymfeknuderne vokser.

– Lymfeknuderne har samme størrelse, så fremover skal jeg have taget blodprøver hver tredje måned og til scanning hvert halve år. Det er sådan en 'watchful waiting'-metode, fortæller Charlotte Bøving til SE og HØR.

Kræftsyg tv-læge afslører: Vold og mobning var min hverdag

Lever stadig livet
TV-lægen er glad og lettet over meldingen fra Rigshospitalet, og fortæller, at hun har det godt og lever en ganske normal hverdag.

– Folk spørger selvfølgelig ind til sygdommen, hvilket er fint, og så bliver jeg mindet om det, siger hun til SE og HØR.

Til Ekstra Bladet fortalte tv-lægen i marts, at hun stadig lever livet fuldt ud trods dødsdommen og gør de ting hun gerne vil.

Annonce:

- Mit liv er jo dejligt. Jeg har virkelig nogle dejlige ting forude, så hvis ikke jeg skulle glæde mig over det, så ved jeg ikke, hvornår jeg skulle, fortalte hun til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: