TV: Linse vil i kanen med PET-agenter

Linse Kessler vil gerne være statsminister, og hvis det sker, kan hendes sikkerhedsvagter regne med en tilføjelse i jobbeskrivelsen

Se hele afsnittet af 'Statsministeren fra Bryggen' herover artiklen

Hun er en af Danmarks mest populære reality-stjerner, men Linse Kessler har større ambitioner. Hun vil tage skridtet fra tv-skærmen til talerstolen i Folketinget som kongerigets statsminister.

For at opnå sit mål drager den blonde babe i web-tv-serien 'Statsministeren fra Bryggen' rundt for at møde mennesker, der kan hjælpe med missionen.

Som noget helt særligt kan du se programmerne - der sendes som webisodes på 6-10 minutter - på både TV3 Play og EB TV.

I torsdagens afsnit hænger statsminister-aspiranten ud med Venstres Inger Støjberg, og det er noget, Linse har glædet sig til.

- For hun er faktisk en af de pæneste, som Linse siger.

TV Linse laver valgvideo - men brysterne er i vejen

Inger Støjberg tager Linse med ud for at møde vælgerne, og på vejen kommer den garvede Venstre-politiker med nogle gode råd.

- Når du bliver statsminister, så skal du jo også have PET-folk og alt muligt. Så er der ikke noget med at gå og skeje ud, forklarer 42-årige Inger Støjberg.

Udsigten til at skulle være under konstant opsyn er tilsyneladende ikke noget, der skræmmer realitystjernen.

- Når jeg bliver statsminister, så har jeg jo en stor fordel i at have fire PET-agenter rundt om mig. For det første så er de møg lækre, ik. Og så kan jeg jo tage en tur på ham, og en anden dag på ham, og måske nogle gange tre af dem, ik. Det er slet ikke dårligt, lyder det håbefuldt fra Danmarks potentielt vildeste statsminister nogensinde.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik her, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Se hele afsnittet af 'Statsministeren fra Bryggen' herover artiklen