Tv-optagelser ødelagde vores forhold

Forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov var skrøbeligt i forvejen. Et nyt reality-show gjorde det kun værre for det kommende forældrepar, siger han

Selv programmet hedder 'Amalies baby'. Det er vores baby og jeg har tænkt mig at være der så meget for min datter som overhovedet muligt, siger Mikkel Skelskov. (Foto: TV3)
Selv programmet hedder 'Amalies baby'. Det er vores baby og jeg har tænkt mig at være der så meget for min datter som overhovedet muligt, siger Mikkel Skelskov. (Foto: TV3)

- Jeg ved ikke, om jeg direkte fortryder, at jeg er med i programmet, men der er hvert fald nogle ting, som jeg ville ønske, vi havde gjort anderledes!

Sådan siger 23-årige Mikkel Skelskov, om sin medvirken i reality-serien 'Amalies baby', der har premiere på TV3 i aften.

En naturlig fødsel er ikke noget, som Amalie vil udsætte sig selv for. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Gravide Amalie: - Jeg skal ikke føde ud af tissemissen

Skelskov er far til den baby, som reality-stjernen Amalie Sziegthy venter. Ham og Amalie er ikke kærester og det har de i øvrigt aldrig været. De var venner, da de under en rejse til Los Angeles efter et par drinks gik i seng med hinanden og Amalie blev gravid.

Siden har venskabet nærmest udviklet sig til fjendskab, og de vordende forældre kan ikke blive enige om ret meget andet, end at de er uenige om stort set alt.

(Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Amalie: Jeg er bange for mit barns far

Deres forsøg på at få en eller anden form forhold til at fungere, kan nu opleves for rullende kameraer, men tv-optagelserne har alt andet end gavnet parret, siger Mikkel Skelskov til Ekstra Bladet.

- Vi blev kastet ud alt muligt, som vi aldrig ville have gjort selv. Ting vi egentlig ikke havde lyst til, men som vi gjorde for tv og seernes skyld. For at underholde danskerne, siger han.

Parterapi
Blandt andet har tv-produktionen arrangeret, at Amalie og Mikkel skal i parterapi hos Martin Østergaard, hvilket er ret absurd taget i betragtning af, at de slet ikke er et par - og ikke har tænkt sig at blive det.

Amalie bliver til sommer mor til en lille pige. (Foto: Benjamin Kürstein) Danske kendte Amalie efter brud: Mikkel har aldrig været en del af mit privatliv

- Men jeg kan da godt se, at det er godt fjernsyn at sætte to uvenner i en sofa....men for Amalie og mig personligt gjorde det bare tingene værre end de var, siger Mikkel Skelskov.

- Hvorfor sagde du overhovedet ja til at være med?

- Det gjorde jeg, fordi de ikke kunne lave et program kun med Amalie. Hun skulle lige som have en at spille sammen med. Og tv er jo hendes arbejde, siger han.

Det er over to måneder siden, at Amalie og Mikkel har vekslet så meget som et ord eller en sms, og Amalie betragter i høj grad den pige, der kommer til verden i slutningen af juli som hendes datter. Mikkel Skelskov er godt nok faren, men det er hendes barn.

Torsdag aften var Amalie på den røde løber. Lørdag måtte hun en tur på Hillerød Sygehus. (Foto: Joans Olufson) Danske kendte Syg Amalie akut på sygehuset

- Det sårer mig og det irriterer mig faktisk ret meget. Selv programmet hedder 'Amalies baby'. Det er vores baby og jeg har tænkt mig at være der så meget for min datter som overhovedet muligt, siger Mikkel Skelskov.

- Men kan det ikke blive lidt af en udfordring, hvis I ikke en gang er på talefod?

- Jo selvfølgelig kan det det. Men for vores datters skyld håber jeg da, at vi med tiden kan få et godt forhold igen. Vi har ikke være de bedste for hinanden, men jeg bærer ikke nag, siger han.

Mikkel og Amalie venter en lille pige i slutningen af juli. (Foto: TV3)
Mikkel og Amalie venter en lille pige i slutningen af juli. (Foto: TV3)
 

Samvær med opsyn
- Jeg vil være den stabile far med begge ben på jorden. Og i sidste ende er det barnets tarv og ønske have både en far og en mor.

Mikkel Skelskov skal dog ikke regne med at Amalie sådan bare overlader deres datter til ham.

- Vi har ikke talt sammen over to måneder. Ikke siden han brød ind i mit hus midt om natten, da jeg lå og sov. Ham og hans venner brød ind og smadrede mine ting. Jeg blev så bange, for jeg var virkelig sikker på, at jeg skulle myrdes, fortæller Amalie, der har anmeldt Mikkel Skelskov og sagen til politiet.

(Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Amalie: Jeg er bange for mit barns far

- Nu skal vi så være forældre til en lille pige, men efter den nat, synes jeg, at han har ødelagt det for sig selv fra starten. Hvordan skal jeg nogensinde have tillid til ham igen. Han får under ingen omstændigheder lov til at se hende uden opsyn. Han har virkelig trådt i lorten, konstaterer Amalie.

Er du mere baby-klog end Amalie - tag quizzen sammen med hende her

Amalie har besluttet, at hun vil føde ved kejsersnit. (Foto: Philip Davali) Danske kendte Quiz om babyer: Ved du mere end Amalie?