Tv-par køber lejlighed for stort millionbeløb

Josefine Høgh og Lasse Sjørslev har købt et nyt hjem på Frederiksberg

Lasse Sjørslev og Josefine Høgh blev gift i december sidste år. Video: Nanna Bay Madsen

De to tv-værter Josefine Høgh og Lasse Sjørslev smiler ekstra stort for tiden.

Ægteparret har nemlig investeret i et nyt hjem på Frederiksberg - nærmere bestemt en lejlighed i det attraktive Værnedams-kvarter.

Det skriver ugebladet Her&Nu.

Parret har ifølge ugebladet givet 7.250.000 for lejligheden, som er på 134 kvadratmeter og fordelt på fire værelser. I den nye ejendom bliver de naboer til et andet kendt tv-par - nemlig tv-værterne Kim Bildsøe Lassen og Divya Das.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Josefine Høgh lejlighedskøbet.

- Det kan jeg godt bekræfte, men ellers har hverken Lasse eller jeg yderligere kommentarer, lyder det fra Josefine Høgh.

Kræftramt Lars Høgh rørt til tårer

Der var smil og glade dage, da parret sagde ja til hinanden. Foto: Tariq Mikkel Khan
Der var smil og glade dage, da parret sagde ja til hinanden. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Gift ved julebryllup
46-årige Lasse Sjørslev, der er vært på TV2 Nyhederne, og 30-årige Josefine Høgh, der er vært på DR Sporten, blev gift i december sidste år i Kerteminde. Her fik Ekstra Bladet og en række andre medier lov til at være med på sidelinjen, da parret sagde ja til hinanden ved et romantisk julebryllup.

- Jeg føler mig som verdens heldigste mand. Det er den dejligste dag, sagde Lasse Sjørslev til Ekstra Bladet, efter han og Josefine Høgh kom storsmilende ud fra kirken hånd i hånd.

- Det var ubeskriveligt. Det var så smukt, og det var meget, meget rørende. Så jeg kneb en tåre. Det var svært at holde tilbage. Det var ubeskriveligt dejligt, sagde han videre.

Nygift tv-par nyder friheden: Nej tak til børn lige nu

Josefine Høgh blev ført op ad kirkegulvet af sin far, fodboldlegenden Lars Høgh, der er ramt af kræft.

- Vi (Josefine og Lasse, red.) er begge to meget glade. Det var bare en fantastisk dag for os. Og så følges hun med sin far. Det er jo bare smukt. Virkelig dejligt. Den her dag er en ubetinget topscorer. Det er dagen over dem alle. Jeg kunne ikke forestille mig en smukkere brud og en dejligere kvinde, lød det fra Lasse Sjørslev.

I forbindelse med brylluppet fortalte parret desuden, at de havde valgt at udskyde deres bryllupsrejse til vinteren 2020.

Lasse Sjørslev og Josefine Høgh har officielt dannet par siden februar 2019.