TV: Rødhåret sanger søger hjælp: Se annoncen her

Anti Social Medias forsanger bliver hjemløs

Forsangeren fra det danske Grand Prix-bandet Anti Social Media står uden tag over hovedet i løbet af få uger.

Philip Thornhill, der sammen med resten af orkestret repræsenterede Danmark ved Eurovision Song Contest i Wien i maj, flyttede til København for et par måneder siden i en fremlejet lejlighed, men fra den 1. august har han ikke noget sted at bo i hovedstaden.

Det har fået den 19-årige sanger og spradebasse til lave denne lille video i håb om, at nogen vil hjælpe - også selv om han er rødhåret og skriver grimt.

Philip er rødhåret og skriver grimt. (Screendump)
Philip er rødhåret og skriver grimt. (Screendump)
 

'Jeg er hjemløs fra d. 1. august.. Leder efter værelse/lejlighed i Kbh - budget ca. 3000-4000 kr. pr. person, der kan bo der. Nogen der kan hjælpe?', skriver han på sin Facebook-profil.

Anti Social Media. (Foto: mogens Flindt). Event & Kultur Anti Social Media-forsanger: - Jeg har aldrig været så høj i mit liv

Philip Thornhill uddyber over for Ekstra Bladet, at stort set alt har interesse.

- Altså en lejlighed på Vesterbro ville være fantastisk!!! Men bare jeg har tag over hovedet i København, v, n, k, s, ø eller Frederiksberg er det fint. Men Vesterbro, Nørrebro eller k ville være så lækkert!

Den altid festlige forsanger har heller ikke noget imod at skulle dele husleje med andre.

- Jeg også er interesseret i større lejligheder, jeg kan dele med nogle venner, lyder det fra Philip Thornhill, der har en plan b, hvis hans lidt alternative boligannonce svigter.

- Jeg har lidt familie jeg kan crashe hos. Det er rart at have en nødløsning.

19-årige Philip Thornhill er frontmand i Anti Social Media. (Foto: Mogens Flindt)
19-årige Philip Thornhill er frontmand i Anti Social Media. (Foto: Mogens Flindt)
 

Som de fleste nok husker røg Anti Social Media ud af Eurovision Song Contest inden finalen, men de fire gutter spiller ufortrødent videre.

Anti Social Media var ikke helt så fjolleglade, som de plejer at være, da Ekstra Bladet mødte dem onsdag eftermiddag. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Anti Social Media dagen derpå: - Vi har ikke tabt noget

-Det kan godt være, at vi røg ud af Eurovision, men i det store billede synes jeg bare ikke, at vi har tabt noget. Det er kun fire måneder siden, at vi har mødt hinanden – og se hvor meget vi allerede har fået ud af det. Der er ingen, der kan tage fra os, at vi har fået denne her oplevelse. Og har lavet en ep, der allerede er ude. Og vigtigst af alt, vi har hinanden og vi har et band. Alt det har vi vundet, sagde Philip Thornhill den gang til Ekstra Bladet.

Anti Social Media holder sammen. (Foto: Mogens Flindt)
Anti Social Media holder sammen. (Foto: Mogens Flindt)