TV: Se Sarah Louise få kejsersnit

Kendis-bloggeren venter sit tredje barn og skriver eksklusivt om sin graviditet på ekstrabladet.dk

ADVARSEL MOD STÆRKE BILLEDER! Se Sarah Louise få kejsersnit, da datteren Alma kom til verden for to år siden.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Jeg er nu 22+6 dage henne, det vil sige næsten 23 fulde uger, og min fødsel nærmer sig med hastige skridt, siger Sarah Louise, der allerede nu ved, at hun ikke kommer til at føde naturligt.

Kejsersnit-arret sprang op
- Fordi jeg har fået to tidligere kejsersnit, så skal jeg også have kejsersnit denne gang. Første gang havde jeg en forliggende moderkage, hvor jeg i uge 37 begyndte at styrbløde. Jeg mistede meget blod og kunne først stå oprejst efter tre dage. Anden gang blev jeg indlagt i uge 36 med smerter, som viste sig at være mit kejsersnit-ar, der var ved at gå op, og min datter blev taget ved akut kejsersnit. Men tanke på hvor skræmmende og ubehagelige disse to kejsersnit har været, så er min nervøsitet omkring mit tredje begyndt at trænge sig på, fortæller en ængstelig Sarah Louise om sine bekymringer.

Sarah Louise var i chok hos jordemoderen

Kan være livsfarligt
- Jeg er bange for, at mit kejsersnit eksempelvis kan springe op, inden jeg når på hospitalet, og dette kan være livsfarligt for både mig og vores ufødte søn. Jeg prøver at tænke positivt, men når man af egne erfaringer ikke har oplevet andet end dramatiske og livsfarlige 'fødsler', så kan det altså være en udfordring at bevare den positive indstilling.

- Jeg har heldigvis mindst otte uger endnu, inden jeg skal begynde at mærke efter for alvor, og indtil da skal jeg forsøge ikke at løfte tunge ting og overbelaste mig selv, siger Sarah Louise og erkender, det kan være svært med en to-årig og tre-årig i huset. 

Sarah Louise: De kunne ikke finde hjertevæg på ufødt baby

Udsigt til endnu et akut kejsersnit
Lige nu er Sarah Louises lille søn ca. 30 cm lang og vejer ca. 700 g.

- Da jeg går ud fra, at jeg får kejsersnit mindst to uger før tid - det vil sige omkring uge 38, så har jeg jo faktisk kun 15 uger igen. Men hverken min søn eller datter blev i maven helt til uge 38, og de var stadig begge to over 3600 gram. Men jeg tror næppe, at lægerne vil sætte kejsersnittet før uge 38, hvilket betyder, at udsigten til at akut kejsersnit er reelt.

Læs Sarah Louises graviditetsdagbog hver torsdag på ekstrabladet.dk og følg den smukke blogger for flere nyheder på sarahlouise.dk

Sarah Louises graviditetsdagbog: Vildt vægttab og lige så vildt hysteri

Sarah Louises graviditetsdagbog: Frygt ikke gråden

Sarah Louises graviditetsdagbog: Den frygtede scanning

Sarah Louises graviditetsdagbog: Mærker allerede liv

Sarah Louises graviditetsdagbog uge 11: Er der en eller to babyer?

Følg Sarah Louises graviditet uge for uge

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind