Tv-vært i modvind efter 'X Factor'-joke: - Undskyld!

Peter Ingemann er kommet i modvind på grund af et billede, han har lagt på Instagram

Mens Peter Ingemann - så vidt vides - ikke er at finde i denne sæson af 'X Factor', er Thomas Blachman endnu en gang at finde på skærmen. Men hvad synes seniordommeren er det værste ved at være med i programmet? Få svaret her. Video: Anthon Unger.

'Det er mig for fanden!'

Sådan skrev Peter Ingemann lørdag i et opslag på Instagram tilknyttet et billede fra fredagens afsnit af 'X Factor'. Billedet forestiller dog ikke Ingemann, men derimod deltageren Anders Leth-Nissen.

Anders Leth-Nissen røg ikke videre ved sin audition - til stor skuffelse for ham selv og hans gode ven. Foto: Lasse Lagoni/TV2 Film, tv & radio Raser over TV2: - De slagtede mig!

Peter Ingemann beskriver i opslaget, hvordan han og Billy Cross har 'brugt julen på at parallel-transplantere vores hår' med henvisning til Anders Leth-Nissens lange, grå hår.

Deltageren Anders Leth-Nissen kunne til forveksling ligne Peter Ingemann - men det er ikke ham! Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Deltageren Anders Leth-Nissen kunne til forveksling ligne Peter Ingemann - men det er ikke ham! Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Opslaget afslutter han med at skrive 'seriøst, det var mig. TV2 og jeg tænkte, at vi skulle tage lidt gas på Blachmann og co... Sorry. Det sværeste var at lave stemmen om.'

Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter Ingemann har i sit nye opslag stillet sit og Ander Leth-Nissens billeder op ved siden af hinanden. Foto: HANSEN MICHAEL  / POLFOTO
Peter Ingemann har i sit nye opslag stillet sit og Ander Leth-Nissens billeder op ved siden af hinanden. Foto: HANSEN MICHAEL / POLFOTO

Kryber til korset
Der var dog tilsyneladende nogle af Peter Ingemanns følgere, som ikke helt forstod joken. I hvert fald udsendte han søndag en undskyldning på sin Instagram-profil.

I undskyldningen holder han sig dog som altid morsom.

'Jeg kryber til korset... For det vælter ind med beskeder på insta og FB'.

'Jeg undskylder, jeg troede, det var morsomt, jeg beklager, at nogen føler sig snydt og at de hoppede på limpinden... Undskyld,' skriver han i opslaget.

Ingemann påstår i opslaget, at flere har troet, at det rent faktisk var ham, der havde deltaget i 'X Factor', og at andre mener, at det er synd for den faktiske deltager, Anders Leth-Nissen.

Han afslutter dog med en kvik bemærkning:

'Jeg kunne aldrig finde på at gøre sådan noget igen... Altså lige indtil næste gang'.