TV-vært: Min kæreste var irriterende og umoden i folkeskolen

Den tidligere 'Sporløs'-vært Rie Helmer blev lun på sin tidligere klassekammerat, da han som ejendomsmægler skulle sælge Rie og hendes eksmands sommerhus  

(Foto: Jonas Olufson)
(Foto: Jonas Olufson)

Kærlighedens veje er uransagelige. Det kan den tidligere tv-vært for det populære DR1-program 'Sporløs' tale med om. Hun blev nemlig lun på sin nuværende kæreste Ditlev, der også er hendes tidligere klassekammerat fra folkeskolen, da han som ejendomsmægler skulle sælge Rie og hendes eksmands sommerhus.

Det fortæller den 46-årige Rie Helmer i en stor artikel i 'Alt for Damerne', hvor hun beretter om syv skift, der ændrede hendes liv.

- Han hedder Ditlev, og jeg har gået i klasse med ham i folkeskolen. Det eneste jeg husker om ham fra dengang, var, at han var irriterende, umoden og larmende, og at han var dengsen hos matematiklæreren, fortæller Rie, der dog har fået et helt nyt syn på 'irriterende' Ditlev.

Kaffe og kærlighed
Efter at Rie og Ditlev sammen havde kigget på og diskuteret det kommende salg af sommerhuset kørte de hen til det nærmeste cafeteria. der reklamerede med alle typer kaffe, der dog ifølge Rie alle sammen smagte hæsligt.

- Så Ditlev bestilte hele tiden en ny slags, og det syntes jeg var sjovt. Han råbte stadig og grinede bøvet, men der kunne jeg bedre se det charmerende i det. Jeg har fundet ud af, at der er noget godt for mig i at være i, at man bare er, som man er. Han er skide irriterende, men han er det ærligt og konsistent. Han er autentisk, siger Rie, der ser sit forhold til Ditlev som en chance til.

Han giver mig tryghed
- Jeg har en kæreste nu, som er super god til at sige præcis, hvordan han har det, og hvordan han vil have det. 'What you see is what you get', og det er så befriende. Så kan det godt være, at det du får ikke altid er lige det, du ønskede dig, men der er aldrig forstillelse. Du kan altid regne med, at der ikke ligger noget og ulmer, og det er meget trygt, siger Rie Helmer.

Den tidligere højtprofilerede tv-vært for 'Sporløs' har i øvrigt fået et nyt godt job som redaktør og teamleder for kommunikation i Kirkens Korshær.