TV-vært: Stolt af sin ammende kæreste og barn

Rocksangeren og TV2-værten Mattias Hundebøll er utrolig lykkelig over at være blevet far til lille Carl-Egon

Marie Plum ammer her sin lille søn Carl-Egon. Mattias Hundebøll har blandt andet til billedet skrevet: Bare bryster og lange ben.(Foto: Instagram)
Marie Plum ammer her sin lille søn Carl-Egon. Mattias Hundebøll har blandt andet til billedet skrevet: Bare bryster og lange ben.(Foto: Instagram)

- Man er total inde i en boble sammen.. Bare os 3! Og det er så komplet en følelse af lykke. Alting giver mening nu - det er ren lykke og bare derudaf, fortæller Mattias Hundebøll til Ekstra Bladet.

Han har blandt andet lagt et billede af sin ammende kæreste Marie Plum og sin søn Carl-Egon ud på sin instagram, hvor han blandt andet skriver: Jahatten. Bare bryster & lange ben. Ammehjerne. Nye tider. Drømmebaby. Drømmepigen. Og Mattias nævner også sin søns navn: Carl-Egon. Og slutter af med at skrive: Free the nipple.(Frigør brystvorterne).

Den lille Carl-Egon blev i øvrigt født kl. 01.36 natten til mandag for en ca. en uge siden.

Berusende smukt
Dengang skrev den lykkelige Mattias på sin Facebook-side:

- Klokken 22 i går (søndag, red.) gik vandet med et pladask, og blot tre en halv time senere, nærmere betegnet kl. 01:36, var min verden for altid ændret til noget så vildt, overvældende, skræmmende, berusende og smukt at selv ikke de største floskler og mest gennemtrawlede klicheer kommer i nærheden af at være fyldestgørende for den lykke, stolthed og håbløse forelskelse, der gennemstrømmer min krop lige nu,' skrev den stolte far Mattias og fortsatte:

- Marie er det sejeste menneske, jeg nogensinde har mødt - og hun forvandlede sig til det vildeste moderdyr på hele savannen, da førstearvingen til min studiegæld, den røde elguitar og DVD-boksen med alle Olsen Banden filmene skulle leveres.

Carl-Egon er landet
- Carl-Egon er landet! Carl-Fucking-Egon! Og hvordan er han så? Han er den mest perfekte lille prut. Det blødeste man kan forestille sig. Ja, og så er han helt vild med at tisse ud over sin far,' skriver tv-værten.

- Livet er det smukkeste trip, og nu stikker det helt af! - Kys herfra og en KÆMPE highfive til jordemødrene på Hvidovre Hospital! I er rockerseje, afsluttede den stolte far.