TV2-boss i ejendomshandler til millioner

Merete og Anders Eldrup har solgt deres hus og købt ny kæmpe lejlighed i København.

Huset på Frederiksberg blev købt for 2,5 millioner kroner og udbudt til 14 mio. kr. Nu er det solgt. Foto: FLINDT MOGENS
Huset på Frederiksberg blev købt for 2,5 millioner kroner og udbudt til 14 mio. kr. Nu er det solgt. Foto: FLINDT MOGENS

Et af landets absolut mest kendte elitepar TV2's adm. direktør Merete Eldrup og hendes mand Anders Eldrup, der er tidligere topchef i Dong, har solgt deres hus i en millionhandel.

Frederiksberg-huset købte parret i 1994 for 2,4 millioner kroner, men for nylig blev det sat til salg for en pris på hele 14 millioner kroner.

Anders Eldrup bekræfter over for Ekstra Bladet, at huset er solgt:

- Vi er nået en fase i livet, hvor børnene flytter hjemmefra, så vi har besluttet at flytte i lejlighed,  så det er et led i et generationsskifte, siger han.

Han ønsker ikke at kommentere, hvad parret endte med at få for huset. Og tingbogen er endnu ikke opdateret med salget. Men af tinglysningen kan det ses, at det eneste lån, der har været i huset er fra 2010, hvor der blev optaget et realkreditlån på 3,1 millioner kroner. Dermed kan parret, hvis udbudsprisen holder, stoppe 8,5 millioner kroner i lommen.

- Jeg vil ikke komme ind på prisen. Vi har fået en pris, som vi er glad for, og vi er glad for salget, siger Anders Eldrup.

TV2s direktør Merete Eldrup har været med til at beslutte bidragsstigninger til en halv million boligejere. Foto: Jens Dresling Samfund TV2's direktør står bag Totalkredits bidragsforhøjelser

- Vi har også lavet ganske mange forbedringer. Vi har lavet køkken, badeværelse og bryggers. Så det er sådan et regnestykke, der har flere elementer end at trække to tal fra hinanden.

- Men alt andet lige kan man vel ikke undslå sig, at det er en ganske god forretning?

- Vi har først og fremmest været glade for at bo der. Det har passet rigtig godt til en børnefamilie, så det har været et fint sted for os i de år. Nu prøver vi med en lejlighed i stedet for, siger Anders Eldrup.

Parret har i stedet købt lejlighed på Østerbro. Og selv om hovedpersonen ikke vil ud med, hvor meget de fik for huset, har der i hvert fald været nok til, at de har kunne lægge ni millioner kroner for den nye lejlighed, der er på 204 kvadratmeter.

Parret er da ikke flyttet ind endnu:

- Det har vi til gode endnu, siger Anders Eldrup, som fortæller, at de flytter ud af huset første august.

1 af 2 
2 af 2 Huset på Frederiksberg blev købt for 2,5 millioner kroner og udbudt til 14 mio. kr. Nu er det solgt. Foto: FLINDT MOGENS