TV2 vært i panik: - Jeg er lige ved at kaste op

Janni Pedersen blev onsdag testet for coronavirus, efter hun i længere tid har haft symptomer, og oplevelsen var for hende alt andet end rar

Det viste sig heldigvis, at Janni Pedersen ikke havde coronavirus. Foto: TV2/Per Arnesen
Det viste sig heldigvis, at Janni Pedersen ikke havde coronavirus. Foto: TV2/Per Arnesen

Det var med svedige håndflader og panik i stemmen, at TV2-vært Janni Pedersen onsdag ankom til Bispebjerg Hospital for at blive podet for coronavirus, efter hun af flere omgange har haft kontakt til det danske sundhedsvæsen, fordi hun har haft symptomer, som hun ikke har kunnet ignorere.

På sin Instagram-profil har Janni Pedersen delt en række billeder og videoer, hvor hun fortæller om episoden, som hun fandt enormt ubehagelig.

Jannis debut udsat

'Har haft smerter i bryst i nogle uger. 1. Opkald til lægen lød, at det nok var lungebetændelse, ugen efter lød det, at jeg nok havde en virus i lungerne. I forgårs ringede jeg nærmest desperat og fik en henvisning til podning på Bispebjerg. Og der slog alvoren mig', skriver hun i opslaget, som du kan læse herunder:

Meget alvorlige miner
Janni Pedersen har som vært på TV2 News beskæftiget sig meget med coronavirus på det sidste, men med symptomerne kom den potentielt dødelige virus pludselig tæt på hende på en ny måde.

'Vi stod i en lang kø, meget alvorlige miner, og angste. Det kunne man mærke. Og selv om jeg siden slut december har siddet i NEWS studiet og fortalt om døde og smittede, så mærkede det mig ekstra meget der. At vores liv er ændret, og at vi må omgås på en anden måde i fremtiden. Og til de derude, der ikke forstår alvoren og holder fester med ølbon og flere forskellige grupper af venner. For fucking sake. Stop. Det er alvor. Alvor', skriver hun i opslaget.

TV2-vært raser mod seer: Hvad bilder du dig ind?

I en række videoer, som ledsager opslaget, ser man, hvordan Janni Pedersen ankommer til hospitalet, og at hun er utrolig nervøs forud for podningen.

- Jeg plejer at være et positivt menneske, og jeg vågner glad hver morgen, men jeg synes virkelig det her er ubehageligt. Vi står vel 30 mennesker foran mig med to-tre meters afstand. Det er simpelthen så ubehageligt det her. Virkelig ubehageligt. Puha. Ej, hvor har jeg det ubehageligt, siger hun i videoen, hvor hun er iklædt mundbind.

Janni Pedersen har i mange år været vært på TV2 News. For nylig kunne hun dog afsløre, at hun havde fået nyt job som vært på 'Go' morgen Danmark'. Debuten på morgenprogrammet er dog blevet udsat grundet coronavirus. Foto: Linda Johansen
Janni Pedersen har i mange år været vært på TV2 News. For nylig kunne hun dog afsløre, at hun havde fået nyt job som vært på 'Go' morgen Danmark'. Debuten på morgenprogrammet er dog blevet udsat grundet coronavirus. Foto: Linda Johansen
 

Negativ test
Janni Pedersen har ligeledes delt en video, fra efter podningen er overstået.

- Jeg er lige ved at kaste op, så nu vil jeg bare afsted herfra, konstaterer hun, inden hun hurtigt forlader hospitalet.

Scorer nyt job: - Det bliver underligt

I opslaget fortæller TV2-værten, at coronatesten viste sig at være negativ, men at hun er kommet i behandling for anden sygdom.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Janni Pedersen, men hun har ikke ønsket at kommentere opslaget yderligere.