TV2-vært står til milliongevinst: Flytter for tredje gang på tre år

Christian Müller Bækgaard, der er vært på TV2 Sporten, og hans familie er klar til at rykke teltpælene op - igen

Christian Bækgaard og hans familie er klar til at finde flyttekasserne frem igen. Foto: Ebbe Rosendahl/TV 2
Christian Bækgaard og hans familie er klar til at finde flyttekasserne frem igen. Foto: Ebbe Rosendahl/TV 2

Den 34-årige vært på TV2 Sporten Christian Müller Bækgaard og hans familie må siges at leve en omskiftelig tilværelse.

I 2015 solgte Bækgaard og hans kone, Louise, der er tekstforfatter, lejligheden på Østerbro i København for at flytte til Odense. Siden flyttede familien, der også tæller børnene Carl Christian på knap fem og Esther på halvandet, tilbage til 2100, men nu er også den lejlighed til salg.

Den femværelses lejlighed på 132 kvadratmeter er til salg for 8,5 millioner - 2,5 millioner mere, end parret gav for den sidste år.

Det fremgår af det seneste nummer af Se og Hør, der er på gaden i dag.

Dermed er der altså lagt op til tre flytninger på bare tre år, hvilken nok kan give de fleste - og måske børnefamilier i særdeleshed - lidt åndenød.

Vred TV2-vært udsat for hærværk: De har smadret for 100.000 kroner

Men Christian Müller Bækgaard, der medvirkede i efterårets omgang af 'Vild med dans', synes ikke, der er noget særligt ved familiens flytteri.

- Vi skal bare have lidt mere plads til vores to børn. Og så er min hustru blevet selvstændig og arbejder hjemmefra, så det ville være rart, hvis vi kunne få plads til en reel arbejdsplads til hende, så vi vil gerne finde et sted med flere kvadratmeter, fortæller Bækgaard til Ekstra Bladet og tilføjer, at familien ikke nødvendigvis leder efter hus og have - bare mere plads.

De vil gerne blive boende i området omkring Østerbro eller lidt nordpå.

Mange vil nok finde det stressende at flytte så ofte med to små børn...?

- Tja... Ja, vi prøvede at bo i Odense, hvor jeg arbejder, men det var ikke lige sagen for os. Vi savnede vores netværk i København, så det rykkede vi tilbage til. Og nu er vi så havnet i en lidt for lille lejlighed, så det vil vi gerne gøre noget ved.

Det er ikke fordi, I har en sidegesjæft med at sætte boliger i stand a la 'Nybyggerene'?

- Nej, det har vi ikke. Jeg synes, det er et glimrende program, men jeg tror ikke, vi har dét i os. Vi vil gerne finde noget, hvor der har været nogle nybyggere forbi, konstaterer han med et grin om parrets kommende hjem.

Hvis I får solgt til prisen, tjener I 2,5 millioner?

- Ja, markedet udvikler sig jo hele tiden, og det er vi selvfølgelig glade for. Vi har da også renoveret en del, men denne gang vil vi helst kunne klare os med en spand maling, siger han.

Efter TV-vært fik væltet sin bil: Flere sager melder sig

I sommer blev sportsværtens minibil væltet lige foran familiens hjem, men den ubehagelige oplevelse er bestemt ikke anledningen til flytningen.

- Bilen har fået fred siden, og jeg - og vi - føler os i øvrigt meget trygge på Østerbro, så det er bestemt ikke fordi, vi flygter fra bilhærværk, siger hanrd med et grin.

Bilen var i øvrigt totalskadet, og han endte derfor at få en ny bil fra forsikring, da han vel at mærke først havde betalt selvrisikoen.

- Det var en fuldstændig bizar oplevelse, slår han fast.

Christian Müller Bækgaard og dansemakkeren Mille Funk røg ud som de første i 'Vild med dans' 2017. Foto: Mogens Flindt
Christian Müller Bækgaard og dansemakkeren Mille Funk røg ud som de første i 'Vild med dans' 2017. Foto: Mogens Flindt
 

Christian Müller Bækgaard medvirkede i efterårets omgang af 'Vild med dans', men røg ud af dansedysten som en allerførste. Siden er det da heller ikke blevet til mange svingom'er.

- Inden jeg blev stemt ud, var jeg grebet af dansen, men det stoppede brat den fredag. Jeg tror ikke, jeg har danset mere end fem minutter sammenlagt siden, fortæller han.

Offer for TV2's nye tiltag: Jeg har det ad helvede til