Annonce:
Annonce:

Udnyttet af Socialdemokratiet: - Skideirriterende

Til hans store forundring optrådte Mikkel Beha Erichsen pludselig i en reklame for Socialdemokratiet

Tv-vært Mikkel Beha Erichsen er blevet udnyttet af Middelfarts borgmester, Johannes Lundsfryd Jensen. Foto: Jonas  Olufson/Ritzau Scanpix
Tv-vært Mikkel Beha Erichsen er blevet udnyttet af Middelfarts borgmester, Johannes Lundsfryd Jensen. Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Tv-vært Mikkel Beha Erichsen deltog som foredragsholder på klimafolkemøde i starten af september i Middelfart Kommune.

Her blev han fanget af et kamera under en samtale med borgmesteren Johannes Lundsfryd Jensen (S), og nu er han blevet brugt som reklamefigur for grøn omstilling for Socialdemokratiet.

I en valgkampagne for Middelfart Kommune er Mikkel Beha Erichsen at finde på plakaten sammen med Johannes Lundsfryd Jensen.

'På vej mod Danmarks grønneste kommune. Rigere natur, bedre klima, mere genbrug', stod der i kampagnen.

Har aldrig sagt ja
Tv-værten blev chokeret da han i morges opdagede reklamen, og han er mildest talt rystet over at blive udnyttet på den måde.

Annonce:

- Jeg er lige blevet gjort opmærksom på annoncen her til morgen og har selvfølgelig skrevet til borgmesteren, og gjort klart, at jeg aldrig har sagt ja til at deltage i dette. Jeg forventer, at det straks bliver fjernet fra de sociale medier, siger Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet.

Kender ham ikke
Mikkel Beha Erichsen var med på klimafolkemødet som foredragsholder og valgte at hilse på borgmesteren, da mødet var slut. Men det var ikke med en intention om at reklamere for partiet.

Han har derfor hele morgenen forsøgt at få opslaget slettet og efter utallige opkald og beskeder, er opslaget blevet fjernet fra Facebook.

- Jeg er blevet udnyttet. Som TV 2-vært og journalist har jeg selvfølgelig ikke sagt ja til at stille op til den slags, siger Mikkel Beha Erichsen og fortæller, at han også har kontaktet TV 2.

- Det er skideirriterende. Jeg har ingen relation til ham, og jeg kender ham ikke. Jeg kunne godt se fotografen, men troede, det var en lokalfotograf. Jeg havde ingen anelse om, at det var en af hans egne fotografer, der havde den bagtanke.

Annonce:

Det har ikke været muligt at få en mundtlig kommentar fra Johannes Lundsfryd Jensen, men i en sms til Ekstra Bladet oplyser han, at han har slettet opslaget, og at det aldrig har været hans mening at genere nogen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: