Annonce:
Annonce:

Udskyder show: Nu undskylder tv-vært

Christian Degn og Peter Mygind skulle have været på tour rundt med showet 'Sæd og farmænd', men det er nu udskudt  

Christian Degn og Peter Mygind udskyder deres planlagte show. Foto: Jonas Olufson
Christian Degn og Peter Mygind udskyder deres planlagte show. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hvis du havde set frem til at 'lære at score, at lave børn eller at håndtere din nedsatte sædkvalitet,' som der står i beskrivelsen til Christian Degn og Peter Myginds show 'Sæd og farmænd', så kommer du til at vente noget længere end forventet.

Showet, som de to skulle have været på tour rundt med fra 20. april i år, er nemlig udskudt til 2024. Det oplyser Degn i et opslag på Instagram.

'Peter og jeg må desværre udskyde vores tour. Det er vi virkelig ærgerlige over, men sagen er, at vi ikke kan nå at lave og øve det show, vi drømmer om,' skriver Christian Degn og fortsætter:

'Rent praktisk har det haft større konsekvenser, at jeg er flyttet til Jylland, end vi havde regnet med. Så efter solide overvejelser har vi valgt at udskyde til 2024.'

Undskyld
Over for Ekstra Bladet sætter tv-værten flere ord på beslutningen.

- Undskyld, undskyld, undskyld, undskyld. Den er ikke længere. Vi er rigtig kede af, hvis nogen får spoleret sine planer, men mon ikke det går, lyder det fra Degn, der fortsætter:

- Peter og jeg kan mange ting, men det dér med at arrangere sin egen tur har vi ikke prøvet før. Vores show bliver ligesom vin – I har gjort en god investering.

Christian Degn var for nylig aktuel med programmet TV 2-programmet 'Degn vil være far', hvor han åbent fortalt om, at hans sæd er dårlig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce:
Annonce: