Ukendt mand sendte p**-billeder til Twerkqueen: Så gjorde hun noget uventet

Da Louise 'Twerkqueen' Kjølsen blev ved med at modtage uønskede dickpics fra den samme mand, sendte hun billederne videre til hans familie

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun er en del af det såkaldte 'Girlsquad' sammen med Ekaterina Andersen og Nikita Klæstrup. Hun er fjerdebølgefeminist. Hun er usædvanligt glad for at twerke.

Og så er hun ikke bleg for at udstille de mænd, der sender hende uønskede billeder af deres pik. Det sidste har hun skrevet om på sin blog, hvor hun i det seneste indlæg fortæller om Leonel, der formentlig ville ønske, at han havde valgt at beholde sine bukser på.

Twerkqueen er kendt for sin rystende numse - blandt andet. Foto: Tariq Mikkel Khan
Twerkqueen er kendt for sin rystende numse - blandt andet. Foto: Tariq Mikkel Khan

Det gjorde han dog ikke, da han gentagne gange sendte udfordrende billeder af sig selv til Louise Kjølsen, selvom hun ganske tydeligt sagde fra. Til sidst fik hun nok. Hun fandt ham på Facebook, fandt frem til hans familiemedlemmer og sendte i sidste ende billedet til Leonels tante.

Louise Kjølsen har været så venlig at emoji-censurere de mest intime dele af billederne.

Hun er ikke i tvivl om, at det ikke er bare er nok at ignorere de mænd, der sender den slags billeder mod kvinders vilje.

- Problemet med at ignorere dickpics er, at hvis man ikke gør noget, så bliver det en stiltiende accept af den her adfærd. Han føler tydeligvis, at han er i sin ret til den her adfærd, når han sender de her billeder, og når han ignorerer mig, selvom jeg beder ham om at lade være. Det, der ligger bag hans adfærd er, at han ser ikke mig som et menneske, der har lov til at vælge til og fra, men som et objekt, han kan bruge i sin seksuelle udfoldelse, siger hun til Ekstra Bladet.

Der er heller ikke tilfældigt, at det netop er Leonels tante, som 'Twerkqueen' vælger at dele billedet med.

- Jeg prøver at finde en kvinde i hans familie, som han forhåbentlig respekterer, en tante, som han rent faktisk ser som et menneske, der kan forklare ham, at det ikke er i orden at gøre det her over for kvinder. Over for den her slags mennesker er man oftest nødt til at sige 'Hvad nu, hvis det var din egen mor?' eller 'hvad nu hvis det var din egen søster?'

Langt fra første gang
Måske er det de mange billeder af Louise Kjølsens numse på hendes Instagram, der ansporer vildfremmede mænd til at sende hende billeder af deres lem, for Leonel  er langt, langt, langt fra den første, der sender den slags billeder til hende.

- Jeg har en hel mappe i min telefon med screenshots af de her billeder, siger hun.

At hun vælger at dele hele forløbet med Leonel på sin 'Mystory' på Instagram er heller ikke blot for at underholde sine mere end 60.000 følgere.

- Det er vigtigt at skabe en debat og sende et budskab om, at det her ikke er okay at gøre, men også at det ikke er din skyld, hvis du modtager det her.

Reaktionerne på delingen af korrespondancen med Leonel er da også blevet godt modtaget, selvom tanten endnu ikke har set beskeden for Louise Kjølsen.

- Jeg har fået rigtig mange kommentarer fra både kvinder og mænd, der har sagt, hvor rart det er, at der bliver gjort noget aktivt imod det her, siger hun.

Ekstra Bladet har kontaktet Leonel for at høre, hvordan han forholder sig til situationen, men han er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Ekstra Bladet har valgt ikke at bringe billederne.

Twerk Queen til f****-event: Sådan ser jeg ud mellem benene

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+