Annonce:
Annonce:

Ulf Pilgaard: Jeg er altså ikke døende

Jeg havde det meget skidt, men nu går det stærkt fremad, erklærer den 77-årige skuespiller

Med et karakteristisk Ulf Pilgaard-grin slår han fast, at rygterne om hans snarlige død er stærkt overdrevne. Foto: Malene Porup
Med et karakteristisk Ulf Pilgaard-grin slår han fast, at rygterne om hans snarlige død er stærkt overdrevne. Foto: Malene Porup
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I går meddelte Cirkusrevyen, at revyens store stjerne, Ulf Pilgaard, med 38 somre på Bakken skulle erstattes af kollegaen Henrik Koefoed – indtil videre – som det hed.

Det skabte en del travlhed rundt omkring, for alle ved, at dels melder Ulf ikke fra uden alvorlig grund, dels henter man ikke en rutineret spiller som Henrik Koefoed ind og sætter ham til at lære alle Ulfs solo-sketches på en weekend med mindre, det er strengt nødvendigt.

Ulf Pilgaard sygemeldt igen: Så alvorlig kan sygdommen være

– Ja, det har været noget skidt. Jeg havde sgu’ ondt. Jeg gik på scenen og havde pisse-ondt for at sige det, som det var. Men nu går det meget bedre. Medicinen hjælper, og jeg er hurtigt tilbage igen. Det kan jeg godt love for.

Efter sygdom: Ulf Pilgaard afløses i Cirkusrevyen

Med et karakteristisk Ulf Pilgaard-grin slår han fast, at rygterne om hans snarlige død er stærkt overdrevne.

Annonce:

– Der er ingen grund til at blæse det her op. Jeg er altså ikke døende. Jeg havde rigtig meget ondt i maven – og ja – jeg trak den i ørerne med at gå til lægen. ’Typisk mænd’ – som Amalie Dollerup sagde.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Ritzau/Scanpix
Foto: Ritzau/Scanpix

Medicin skabte mavesår
Ifølge Ulf er hans mavesår af den ukomplicerede og lette slags. Der var tale om flere små sår, som havde ætset sig ind i slimhinden. Og de er angiveligt opstået på grund af noget hjertemedicin, som han ikke kan tåle.

Cirkusrevyen aflyst: Ulf Pilgaard indlagt

– Men alt det er der styr på nu. Faktisk har jeg på det seneste slet ikke haft ondt. Så det går bestemt den rigtige vej. Jeg regner helt klart med, at jeg er tilbage i revyen allerede til kommende weekend – med mindre et eller andet går helt galt, og det, tror jeg ikke, vil ske, erklærer den 77-årige skuespiller.

Med smil i stemmen konstaterer han, at Henrik Koefoed også skal have mulighed for at spille lidt, når han nu har haft al besværet med at lære rollerne.

Efter sygdom og indlæggelse: Nu er Ulf Pilgaard tilbage

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: