Ulrich Thomsen om 'datters' død: - En helt absurd tanke

Ulrich Thomsen spiller over for sin datter, Alma Ekehed Thomsen, i den kommende Viaplay-serie 'Forhøret', hvor han skal forsøge at findes ud af, hvem der myrdede hende

Se traileren til serien her
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Når Viaplay inden længe har premiere på tv-serien 'Forhøret', er det med en række store danske skuespillere som Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen og Ulrich Thomsen på rollelisten.

Serien omhandler sidstnævnte, der i rollen som politimanden Bjørn er på jagt efter sin datters morder. Rollen som den myrdede datter spilles af 20-årige Alma Ekehed Thomsen, der også i det virkelige liv er Ulrich Thomsens datter.

Derfor var det hele også lidt mere specielt for den ellers så rutinerede skuespiller, der dog ikke lod sig gå på af det. Det fortæller han, da Ekstra Bladet møder far og datter til gallapremiere på serien.

- Nu har jeg lavet små 100 film, så jeg ved jo godt, at det hele bare er noget, vi leger. Så på den måde var det ikke så meget anderledes, siger 55-årige Ulrich Thomsen og fortsætter:

- Det var næsten lidt komisk, at hun lå der. Man kan jo aldrig forestille sig sin datter som død. Det er jo en helt absurd tanke. Så i nogle tilfælde ville det måske have været nemmere, hvis det var en helt fremmed.

Se datoerne: Nye 'Afdeling Q'-film på vej

Glad for debut med far
Rollen er Alma Ekehed Thomsens første rigtige indblik i en skuespillerverden, som hun i fremtiden håber, at hun kan blive en fast del af. Og hun glæder sig over, at hun havde far med helt tæt på.

- Det var sjovt. Det var fedt at dele den oplevelse med ham. Jeg var glad for, at jeg kunne få min debut sammen med min far, siger Alma, mens Ulrich Thomsen fortæller, at han bestemt deler glæden.

- Det var rigtig hyggeligt, at vi kunne køre på arbejde sammen om morgenen og hjem sammen bagefter. Og jeg synes, at hun klarede det rigtig godt, siger han.

Siger fra: Nej tak til udlandet

De to fortæller, at det ikke var Ulrich Thomsen, der trak i nogle tråde, så hun kunne få rollen. Alma Ekehed Thomsen havde i stedet været til casting på noget andet, og da casteren blev en del af 'Forhøret', fik hun rollen i serien.

Den store oplevelse har kun givet hende lyst til flere roller.

- Det er en stor drøm for mig at blive skuespiller, og det var en bekræftende oplevelse at være med. Jeg er overhovedet ikke skræmt væk, siger Alma Ekehed Thomsen, som er i gang med sit andet sabbatår efter gymnasiet.

- Jeg prøver bare at blive skuespiller og få noget erfaring og uddannelse som skuespiller, siger hun og slår fast, at hun ikke føler noget pres over at gå i fars fodspor.

Alle otte afsnit af 'Forhøret' kan ses på Viaplay fra 15. november.

Ulrich Thomsen afslører: Giftede sig af praktiske årsager

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+