Ulrik fra 'Gift ved første blik': Folk tror jeg er sexfreak

Den 35-årige Fynbo er frustreret efter sit forliste tv-ægteskab

- At Ane kaster håndklædet i ringen efter seks dage, er bare ikke godt nok. Det pisser mig af og frustrerer mig stadig vanvittigt meget, siger Ulrik. 
(Foto: DR)
- At Ane kaster håndklædet i ringen efter seks dage, er bare ikke godt nok. Det pisser mig af og frustrerer mig stadig vanvittigt meget, siger Ulrik. (Foto: DR)

Ægteskabet mellem Ulrik Pihl og Ane Fleischer Larsen gik hurtigt skævt.

Få dage efter de blev ’Gift ved første blik’ i DR1’s sociale eksperiment, opstod de første kurrer på tråden. Parret bed af hinanden på bryllupsrejsen og virkede mere irriterede og frustrerede end glade og nygifte.

 Da de kom hjem, var forholdet gået helt i hårdknude, og Ane valgte at afbryde eksperimentet. Til Ulriks store ærgrelse.

'Gift ved første blik': Sådan gik det skilsmisse-parrene

- Det med at springe fra er ikke noget, jeg opererer med i min verden, og det frustrerer mig vanvittigt, at vi ikke gav eksperimentet de fem uger, det varer, siger 35-årige Ulrik, der arbejder med udsatte unge i Svendborg.  

- Vi har jo vidst, hvad vi gik ind til. Det er ikke første gang, det program kører, og vi har fået at vide utallige gange fra eksperterne, at det er vigtigt at give forholdet tid, at det går op og ned, og at man skulle være klar til at gå på kompromis med sig selv.

Så hvad gik der galt?

- Det er et relevant spørgsmål, og bare jeg havde svaret. Folk spørger mig om det, men jeg aner det ikke, lyder det fra en tydeligt frustreret Ulrik, som dog alligevel forsøger at finde en forklaring:

- Når jeg sagde noget, blev det misforstået som, at jeg havde en skjult dagsorden, selv om jeg bare prøvede at lære hende at kende. Hun var så svær at snakke med, og det var kun, når vi talte med kamera på, at vi kunne kommunikere.

Ane fra ’Gift ved første blik’: Fortryder sex på bryllupsnatten

Efter parret havde afbrudt eksperimentet, følte han et behov for at tale med Ane om, hvad der var gået galt, så han kontaktede hende.  

- Vi var ved at blive skilt, og jeg ringede til hende en tirsdag kl 18.30. Da havde hun besøg af en veninde og spurgte, om vi kunne tale sammen dagen efter. Et kvarter før jeg skulle ringe om onsdagen, skrev hun en besked, at hun ikke havde hverken tid eller overskud til at tale med mig, fortæller Ulrik.

Parret skulle have været i ’Aftenshowet’ på DR dagen efter det sidste program af 'Gift ved første blik' blev vist, men kort før programmet meldte Ane fra (Ane bekræfter dette).

- Jeg forestiller mig, at det var fordi, hun ikke havde lyst til at tale med mig, siger Ulrik.

Lene fra 'Gift ved første blik' får hug på Twitter

 I 'Gift ved første blik' sagde Ane ligeud, at sex på bryllupsnatten var årsag til, at det hele var gået skævt.

Det fik mange til at gætte på, at Ulrik var enten kedelig i sengen eller seksuelt pervers.

Lene fra 'Gift ved første blik': Poul har ombestemt sig

- Hvis der var nogen, der synes, det var dårlig sex, var det nok nærmere mig, giver han igen.

- Ane er seksuelt ekstremt begrænset. Hvad jeg synes, er fuldstændig normalt, vil hun ikke være med til. Af de piger, jeg har været sammen med, har jeg aldrig oplevet nogen, der er så begrænset. I stedet tror folk, at jeg er en dybt pervers freak, der vil have ble på og sut i munden, siger Ulrik.

 'Gift ved første blik'-Randi: Det er så nemt med Niels

Han er også ærgerlig over, at det ifølge ham kom til at lyde som om, han havde presset på for at få sex. Han mener, at Ane var den, der først bragte det intime på banen.

- Allerede kort efter, vi var blevet gift, sagde hun: ’Nå, vi må vel også se at få kysset hinanden.’ Hun sendte signaler om, at hun følte sig tryg ved mig, og så følger jeg jo bare med, fortæller han.

Mens programmerne kørte, fortalte Ane blandt andet til Ekstra Bladet, at hun var klar til at gå på dating appen Tinder.

Line fra ’Gift ved første blik’: Derfor er vi gode sammen

- Det er manglende respekt over for et andet menneske. Hvad hun gør, er jeg sådan set ligeglad med, men at melde det ud er mangel på respekt, mener han.

Ulrik føler stadig, at han mangler en afslutning på det intense forhold, men han har ikke tænkt sig at gøre mere for at få en.

Anes svar:
Ane Fleischer Larsen har læst Ulriks version af sagen og svarer:

- Jeg er bare endnu engang blevet bekræftet i, at vi passer dårligt sammen. Det her er sket for fem måneder siden, og det var et forhold, der varede 14 dage. Vi har snakket med Annemarie (programmets psykolog, red.) i halvanden time og med præsten, så jeg mener, vi har talt ud om det. Der er ikke mere at sige.

- Der var ikke kamera på hele tiden, og der er ting, som ikke er kommet med, som gjorde, at jeg valgte at stoppe eksperimentet.