Ulven Peter om 'Paradise'-Caroline: - Hun virker rigtig klog

- I mine øjne virker hun faktisk rigtig klog, siger Peter Birch om 'Paradise'-kollegaen

Er Caroline klog? Eller så dum, som hun og Paradise-veninden Christina Maria blev udstillet i programmet? Se Caroline argumentere her.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Peter Birch, kendt som Ulven Peter, har været væk fra skærmen i et stykke tid, men sammen med blandt andre paradisoen Caroline fra dette års udgave af reality-showet er han med til at finde næste års 'Paradise Hotel'-deltagere i programmet 'Jagten på det nye kuld'. 

Og især mødet med Paradise-Caroline har gjort indtryk på Peter Birch.

- Caroline er helt anderledes i virkeligheden. I mine øjne virker hun faktisk rigtig klog. Hun har en stor almen viden. Vi sad og talte sammen, og jeg syntes, hun vidste mange ting. Det kom lidt bag på mig, siger den 32-årige reality-stjerne og fortsætter: 

- Men nogle gange kommer hun jo også med de der guldkorn, hvor hun siger noget uden at tænke sig om. Jeg synes, hun er en rigtig sød pige – en ung og sød pige.

- Vi skal onanere, røg det ud af munden på Caroline, da vi mødte hende på årets Roskilde Festival.

Ulven Peter: Derfor taler jeg ikke med Amalie

Ulven Peter: Det er blevet vildt
Peter Birch fortæller, at der er stor forskel på deltager-aspiranterne i dag i forhold til dengang, han selv stillede op i programmet. Han deltog i 2010-udgaven.

- Jeg tænker, at niveauet er blevet meget vildt – meget ekstremt. De, der gerne vil være med i 'Paradise', siger bare ja til alt, fordi de bare gerne vil på tv. Jeg synes godt, man må have en holdning, siger Peter Birch.

Paradise-Caroline smidt ud af gymnasiet

Han kunne godt tænke sig, at aldersgrænsen på 'Paradise Hotel' blev hævet.

- Vi har ikke fundet de helt rigtige (deltagere, red.) – det skal Mastiff nok gøre. Der var da en eller to, der var gode, men der var også nogle, hvor jeg overhovedet ikke forstår, hvorfor de har meldt sig. Enten vejede de for meget, eller også var de meget unge. Det, synes jeg, er synd. Jeg synes godt, at man må hæve aldersgrænsen på 'Paradise', lyder det fra Ulven Peter.

- Til hvad?

- Jeg synes 20 for piger og måske 40 for mænd. Jeg ved godt, det er en stor forskel.

- Hvorfor lige der?

- Jeg kender mange på 40, der kan have det sjovt. Måske er der stor aldersforskel, men så kunne der også være noget drama der, siger Peter Birch.

For Caroline blev Paradise en hård oplevelse, hvad man tydeligt kunne mærke på hende, efter finalen blev vist.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+