Annonce:
Annonce:

Umut: -Jeg har solgt min sjæl til Kina

Kendiskokken Umut Sakarya har 150.000 følgere på TikTok, og han har tænkt sig at fortsætte med at lave videoer der, på trods af at flere eksperter anbefaler, at man burde slette appen

Umut hitter på TikTok med sine flæskestegs-videoer, der har millioner af visninger.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Alle folketingsmedlemmer modtog 28. februar en mail, hvor de blev frarådet brugen af TikTok på deres mobil. Det skete på baggrund af en udmeldning fra Center for Cybersikkerhed.

André Ken Jakobsson, der forsker i hybrid krigsførelse, sagde samme uge til Politiken, at han ikke mente, at nogen danskere burde bruge appen.

Kendiskokken Umut Sakarya, der er meget populær på TikTok, hvor han har 150.000 følgere og 1.700.000 likes, mener dog ikke, at han har noget at skjule.

- Jeg laver mad, og jeg ved ikke, hvor meget kineserne vil få brug for mine flæskestegs-videoer, siger Umut Sakarya med et smil til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg tror sgu ikke, at mit liv er særlig spændende for kineserne. Det tror jeg simpelthen ikke på.

Annonce:

På TikTok deler Umut Sakarya flere gange om ugen forskellige videoer af diverse mad-opskrifter. Til Ekstra Bladet praler han med, at én af hans flæskesvær-opskrifter har fået 5.700.000 visninger.

Umut har uploaded 225 videoer på sin TikTok-kanal. Foto: Jonathan Damslund
Umut har uploaded 225 videoer på sin TikTok-kanal. Foto: Jonathan Damslund
 

Nye eventyr
I januar meddelte Umut Sakaya, at han lukkede Guldgrillen og Guldkroen, og fortalte, at han glædede sig til at bruge den næste tid på at puste ud og læse bøger, inden han satte gang i nye projekter. Han sagde følgende om beslutningen:

- Valget om at lukke de to restauranter har intet at gøre med, at maden, vi serverede, ikke passer til mine madvaner i dag - jeg er stadig smaskforelsket i den danske madkultur, som heldigvis indeholder en masse fløde og smør, hvilket jeg stadigvæk nyder. Måske bare i mindre doser end før.

Hør Jens 'The Beast' fortælle om sit liv med kriminalitet, træning og et misbrug af paraffin-olie i podcasten 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: