Valget er afgjort: Her er de kendtes reaktioner

Danmark har valgt en ny regering, og det skaber et væld af reaktioner blandt de kendte på sociale medier

På sociale medier deler kendte deres blandede reaktioner på gårsdagens valgresultat. (Foto: Ekstra Bladet)
På sociale medier deler kendte deres blandede reaktioner på gårsdagens valgresultat. (Foto: Ekstra Bladet)

Gårsdagens folketingsvalg endte til blå bloks fordel og danskerne har dermed valgt en ny regering.

I går afslørede en stor gruppe kendte, hvor de satte deres kryds. I dag flyder de sociale medier med reaktioner på valgresultatet.

(Foto: Mads Langer) Danske kendte De kendte afslører: Her satte vi krydset

En af de kendte, der mildest talt er skuffet over resultatet, er danseren Silas Holst.

- Danmark har fået ny regering, og det er i mine øjne helt forkert, skriver danseren på sin profil på Instagram og bruger hashtagget 'tristgråvejrsdag'.

- For en homoseksuel mand, der arbejder i kulturen og har en regnbuefamilie, er det godt nok sløje tider, man går i møde, skriver den skuffede 'Vild med dans'-vinder Silas Holst fredag morgen og ærgrer sig over, at Dansk Folkeparti er blevet Danmarks næststørste parti.

Når man som Silas Holst har fået sig en skøn familie, kan krydset godt ændre sig. Foto: Privat Danske kendte DE KENDTE STEMMER: Derfor stemmer Silas Holst på ......

'Øv Danmark!'
Sangerinden Freja Kirk er ligeledes utilfreds med danskernes valg af en blå regering. På Facebook skriver hun:

- Øv Danmark!!! Jeg vil gerne giftes en dag og have børn med min kæreste selvom hun er en pige... Kærlighed er det smukkeste i mine øjne - jeg troede vi levede i år 2015??!

Da 80 procent af stemmerne i går aftes var optalt, lagde rapperen Per Vers denne sangtekst på Facebook, der udtrykker hans frustration over resultatet.

Også radio- og tv-værten Emil Thorup gav udtryk for sin frustration over valgets udfald torsdag aften.

- Jeg går i seng nu og håber, at jeg vågner i morgen og erfarer, at det hele var en ond drøm, skriver den 31-årige Thorup, og deler et billede af sig selv og og den afgående statsminister, Helle Thornings-Schmidt på Instagram.

Blandede følelser
Bloggeren Mascha Vang afslørede i går, at hun satte sit kryds ved Liberal Alliance, som fik et godt valg, og hun er derfor tilfreds med resultatet.

- Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg er glad for resultatet. Det glæder mig at se blå blok vinde og Liberal Alliance klare sig godt, og jeg håber, at det giver god vækst, siger hun til Ekstra Bladet.

- Det er ærgerligt, at der har været så tæt løb, for det betyder jo, at halvdelen af vores lille land skal gå rundt og være utilfredse, siger hun.

Reality-stjernen Gustav Salinas stemte også på Liberal Alliance og blå blok, og derfor var han en glad vælger i går aftes:

-  Jeg er rigtig glad for, at vi får en borgerlig regering, for jeg tror på, at jo mere vækst der er, jo mere kan vi give til folk, der har brug for det. Det er rigtig godt, at der bliver givet muligheder til folk, der gerne vil starte en virksomhed op, og som har drømme og ambitioner for sig selv, uddyber han overfor Ekstra Bladet.

- Men jeg synes, at det er mærkeligt, at så mange stemmer på DF. De har nogle gode principper angående de ældre, men det er forfærdeligt, at man ikke er tolerant overfor flygtninge, siger han.

(Foto: Anthon Unger) Danske kendte Derfor stemmer Gustav på...

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Rød blok sejrer med 16 mandater, mens blå blok i denne ganske uvidenskabelige kendis-undersøgelse ender på 12 kendis-mandater. (Collage: Jacob Ørsted) Danske kendte Det stemmer ALLE de kendte...

1 af 2 
2 af 2 På sociale medier deler kendte deres blandede reaktioner på gårsdagens valgresultat. (Foto: Ekstra Bladet)