Annonce:
Annonce:

Vandt dansk Melodi Grand Prix: Nu lever han som hjemløs

Tim Schou fra bandet A Friend in London lever som selvvalgt hjemløs i USA

Tim Schou fotograferet i de glade grandprix-dage. Foto: Ole Frederiksen
Tim Schou fotograferet i de glade grandprix-dage. Foto: Ole Frederiksen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Kendt dansker giver orgasmer på tv

Dansk skuespiller taler ud: Min søn slog mig

I 2011 vandt han det danske Melodi Grand Prix sammen med bandet A Friend In London. Siden fik de en flot femteplads i Eurovision for sangen 'New Tomorrow'.

Bandet har også turneret med to store boybands Backstreet Boys og New Kids On The Block, og Tim Schou blev et kendt ansigt, der blandt andet medvirkede i tv-programmet 'Stjerner på vippen'.

Tim Schou på scenen til Melodi Grand Prix 2011. Foto: Ole Frederiksen
Tim Schou på scenen til Melodi Grand Prix 2011. Foto: Ole Frederiksen

Vinder-Tim forlader landet

Men for fire år siden blev det magelige popstjerneliv for meget for den nu 30-årige Tim Schou, der nu lever som selvvalgt hjemløs i USA.

Det fortæller han til BT.

Han fortæller, at han var begyndt at tage job kun for pengenes skyld, og at han følte behov for at presse sig selv. Så han forlod Danmark og har ikke haft et fast hjem siden.

Annonce:

- Jeg har overnattet fire nætter på gulvet i et indkøbscenter i Hollywood. Det var helt vildt syret. Jeg har også prøvet at rende rundt som hjemløs i Chicago, hvor jeg af nød måtte holde mig vågen på en bar hele natten, mens en fuld rocker faldt i søvn op ad mig, afslører han til avisen.

Tim Schou i TV3-programmet 'Stjerner på vippen'. Foto: TV3
Tim Schou i TV3-programmet 'Stjerner på vippen'. Foto: TV3
 

Dansk Grand Prix-stjerne i nøgen-salut

Han understreger dog samtidig, at hans alternative levevis er hans egen beslutning, og at han i løbet af de fire år, han har levet i USA, er blevet afhængig af at være på farten.

Udover at rejse meget har han også lavet en hel del velgørenhedsarbejde.

- Det kan være fucking hårdt, når man lige giver hovedet tid til at tænke over tingene, men samtidig har jeg aldrig været mere inspireret. Jeg har aldrig skrevet så mange sange, som jeg gør nu. Jeg rejser cirka 250 dage om året og lærer mennesker at kende på en helt anden personlig måde. Når jeg besøger mine venner, og de har redt op til mig med dyne og puder. Jamen, jeg sætter pris på det på en hel anden måde. Det er fantastisk, siger han med et grin til BT.

Annonce:

På sin blog har han tidligere fortalt om sin alternative livsstil og hvor glad, han bliver af at opleve andre mennesker - både venner og fremmede - der åbner deres hjem for ham.

Barske billeder: Sådan er livet som hjemløs i USA

- Var jeg gået i seng, hjemme i min trygge lejlighed på Vesterbro som jeg, tro det eller ej, rent faktisk ejede engang, hver eneste aften, så havde jeg ikke oplevet denne uselviskhed fra andre mennesker som jeg er blevet vist gang på gang og det er bare så fucking bekræftende at se folk vise den side af sig selv og det minder mig om at ja, verden er et grimt sted på mange punkter, men lige så grim som den er…. hold kæft hvor er den også bare lige så dejlig og smukkere end smuk. Tak til alle jer der har åbnet jeres dør for denne moderne vagabond, skrev han taknemmeligt i sidste måned.

Tim Schou har udsendt tre nye singler i år og giver en række koncerter i Tyskland i starten af december.

Annonce:

Sidste år deltog han i øvrigt i det svenske Melodi Grand Prix. Her havde han skrevet sangen 'Kiss You Goodbye'  til den svenske Youtube-stjerne Anton Hagman.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra Tim Schou.

Tim Schou bakker Silas op: Vagten var latterlig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: