Vanvid: Opereret fire gange på to uger

De sidste uger har bestemt ikke været nemme for Michael Olesen

Her fortæller Michael Olesen om, at han er blevet opereret i hovedet. Video: Rasmus Flindt Pedersen
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

De sidste par uger har været noget turbulente for 'Vild med dans'-stjernen Michael Olesen.

For to uger siden mødte Ekstra Bladet ham på den røde løber i forbindelse med premieren på julefilmen 'Last Christmas', hvor han dukkede op med en meget synlig forbinding om hovedet.

Det skyldtes, at han forinden var blevet opereret for en byld ved øret.

'Årgang 0'-stjerne: - Jeg er skuffet

Siden da er det dog blevet til en del flere operationer for 'Vild med dans'-stjernen. På bare to uger er han nemlig blevet opereret hele fire gange.

- Jeg har det udmærket trods operationerne. Jeg har min sidste kontrol i dag, og så håber jeg, at det er et dejligt svar, så jeg slipper for bandagen, siger han med et smil.

Michael Olesen måtte danse med bandage, da han sidste fredag havde sin sidste dans i 'Vild med dans' sammen med Neel Rønholt. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Michael Olesen måtte danse med bandage, da han sidste fredag havde sin sidste dans i 'Vild med dans' sammen med Neel Rønholt. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Værre end antaget
Ifølge Michael Olesen havde han på ingen måde troet, at det ville udvikle sig så voldsomt, da han for et par uger siden opdagede, hvad der lignede en lille vandblære omkring øret.

- Jeg troede slet ikke, det var så slemt, som det så viste sig at være. Jeg troede bare, at det var en lille vandblære, men det viste sig jo så at være mere omfattende, siger han og fortæller, at den værste smerte dog er overstået:

- Det går fremad. Det er mest bare mit øre, der er helt følelsesløst, fordi jeg har den der bandage på. Det bliver en lettelse at få den af. Jeg forestiller mig, at det er den samme lettelse, som man føler, når man eksempelvis får taget gips af, når man har brækket en arm eller noget. Det glæder jeg mig meget til.

I chok: - Vi havde slet ikke set den komme

Michael Olesen garanterer dog, at han er klar til 'Vild med dans'-finalen på fredag i Horsens, hvor han skal danse sammen med sin partner Neel Rønholt og årets andre par, som traditionen foreskriver.

- Uanset hvad kommer jeg på fredag - med eller uden bandage. Det vil jeg godt garantere, siger han med et grin.

Mandag aften oplyser Michael Olesen, at kontrollen er gået godt, og at han nu har fået bandagen af.

Du kan se 'Vild med dans'-finalen fredag klokken 20.00 på TV2.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+