Vanvittig pris: Så meget koster Seebachs kæmpevilla

Det er ikke småpenge, Rasmus Seebach har givet for sin nye villa

Seebach har købt et stort palæ i Hellerup. Foto: Per Lange
Seebach har købt et stort palæ i Hellerup. Foto: Per Lange
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

'2019' kan muligvis blive titlen på popstjernen Rasmus Seebachs næste single - og bliver det aktuelt, kommer lyrikken nok til at handle ikke så lidt om boligmarkedet.

I år har stjernen - der blandt andet har storhittet med sange som “Engel”, “Lidt i fem” og “2017” - nemlig både solgt sin villa på Frederiksberg - og nu også købt en enorm palævilla i Hellerup.

Seebach: Det ville være rart med lidt fred

Tinglysningen af ejendommen er netop gået igennem, og af den fremgår det, at Seebach har givet 39,75 millioner kroner for sin nye ejendom.

Det skriver Boliga.dk.

Senest er huset solgt for 19 millioner kroner, det var i 2017 - og den gang var der tale om et håndværkertilbud, der blev solgt på bare 42 dage.

Rasmus Seebachs nye hus ligger på en over 1300 kvadratmeter stor grund. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk
Rasmus Seebachs nye hus ligger på en over 1300 kvadratmeter stor grund. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk

Attraktivt område
Villaen tæller 392 kvadratmeter og ligger ganske tæt på Hellerup Kirke, Strandvejen og det eksklusive havneområde, hvor årtiets største hushandel sidste år gik igennem, da en villa skiftede ejere efter en handel til 70,5 millioner kroner.

Indendøre tæller huset - i sin oprindelige form - en hall, flere store soveværelser, balkoner - og hele paletten af stuer; pejse-, opholds- og spisestue.

Det vides dog ikke, hvad der præcis er blevet ændret ved huset siden sidste handel, da huset ikke har været udbudt offentligt til salg.

Skidt nyt: Seebach i problemer

Hellerup er blandt landets dyreste husområder, sidste år gik en gennemsnitlig kvadratmeter i postdistriktet for 50.550 kroner, hvilket gjorde 2900 til landets sjettedyreste postnummer.

På bankbogen kommer Seebach og kæresten Julie Teglhus da også med en sjat fra salget af parrets tidligere hjem på Frederiksberg.

Den 234 kvadratmeter store villa blev nemlig solgt for 16.975.000 kroner. Hvilket er 8.775.000 kroner mere, end Rasmus Seebach gav for villaen, da han stod som køber i 2013.

Se Danmarks dyreste huse her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind