Vicky Berlin: Du bliver ikke rig af at være skuespiller

Skuespillerinden Vicky Berlin er aktuel i Odense Sommerrevy sammen med Anders Bircow og Thomas Mørk. Men i et nyt interview afslører hun bagsiden af medaljen. For ifølge Vicky Berlin bliver man ikke rig af at være skuespiller

Fotograf: Jakob Jørgensen,
Fotograf: Jakob Jørgensen,

- Folk tror, at du er rig, når du har været i tv, og kan drukne dig i Chanel og kaviar. Det er et misvisende billede af branchen.

Sådan lyder det fra den 39-årige skuespillerinde Vicky Berlin, der lige nu er aktuel i Odense Sommerrevy. I et interview med Alt for damerne,  fortæller hun åbent og ærligt om livet som skuespiller.

Vicky Berlin understreger, at pengene ikke vælter ind i tv-branchen. I stedet ser virkeligheden helt anderledes ud, hvor mange danske skuespillere må knokle for at få det til at hænge sammen og arbejde om søndage uden tillæg.

Vicki Berlin: Købte Toyotaen til min hund

Svært at være kendt
Den 39-årige skuespillerinde og forfatter fortæller også, hvor svært det er at være et kendt  i Danmark. Hun har aldrig rigtig vænnet sig til det.

- Jeg kan ikke have dårlige dage som kendt. Da min morfar døde, skulle jeg hjem med toget, lige da hans respirator var blevet slukket. Pludselig kommer der en og siger 'Smil, Vicky Berlin'. Jeg var lige ved at rejse mig og sige 'Nej, min morfar er lige død. Er det okay, at jeg er lidt ked af det?', fortæller hun i interviewet med Alt for damerne.

Han scorede Claudia Rex: Alting slog gnister

Skuespiller og forfatter
Vicky Berlin er uddannet skuespiller fra Holbergs Teaterskole. Hun har været en del af P3's satireprogram 'Tjenesten', skrevet en bog og været med i flere tv-programmer såsom 'Rundt på gulvet' og 'Vild med dans'.

Hun er gift med instruktøren Nikolaj Tarp. Men har ingen børn.