Vil ikke undskylde

Fie Laursen er kommet i seriøs modvind, efter hun igen har reklameret for sugardating på sin Instagram-profil

Denne gang kommer der ikke en undskyldning for at dele reklamen. Foto: Anthon Unger
Denne gang kommer der ikke en undskyldning for at dele reklamen. Foto: Anthon Unger

Fredag tog flere kendte danskere stor afstand for realitystjerne og blogger Fie Laursen.

På de sociale medier lød den klare opfordring, at man skulle stoppe med følge den skandaleramte blogger, fordi hun endnu en gang valgte at lave en reklame om sugardating på sin Instagram-profil.

Nu udtaler Fie Laursen sig om skandalen til Se og Hør.

På Instagram kunne man fredag se en glad Fie, der fortalte om, hvor mange penge man kan tjene på at tage ud og spise med ældre mænd og senere beskrev hun, at hun havde tjent 7500 kroner på at sælge sine brugte trusser.

Vil ikke undskylde

Flere kendte har været ude at kritisere Fie Laursen for reklamen. Deriblandt X Factor-vært Sofie Linde. Video: Rasmus Flindt

Det fik kendte som Sofie Linde, Irina Olsen og Anders Hemmingsen til at skrive, at nu var det altså nok med Fies reklamer for den slags, primært fordi Fie er kendt for at have en meget ung følgerskare på sine sociale medier.

Kendte raser mod Fie Laursen

Det resulterede fredag i, at Fie Laursen mistede over 11.000 følgere på det sociale medie. Lørdag har den populære blogger dog fået sine følgere tilbage igen.

Og i modsætning til sidste gang, hvor Fie Laursen undskyldte for at dele en reklame om sugardating, har piben nu fået en helt anden lyd.

Denne gang har hun nemlig ikke tænkt sig at trække noget tilbage eller undskylde.

'Jeg vil hverken undskylde denne gang eller skyde skylden på min borderline. Det er en reklame, jeg har lavet', det skriver hun i en SMS til Se og Hør.

På Fie Laursens Instagram-profil kan man læse, at hun har oprettet en side på 'OnlyFans', hvor hun vil dele nøgenbilleder med dem, der køber adgang. Hun skriver samtidig i sit opslag, at hun vil holde den slags indhold på den nye profil og gøre sin Instagram mere 'børnevenlig'.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Fie Laursen, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sådan reagerer de kendte:

 

Sofie Linde - 564.000 følgere

- Der er mange ting i det her. Én ting er, at Fie Laursen er meget ung, og det er nogle meget vilde ting, hun siger. Jeg vil bare lige sige - for jeg ved, at rigtig mange af jer, der følger med her hos mig, også følger Fie Laursen, både drenge, piger og jer midt imellem - at når noget lyder for godt til at være sandt, så er det det oftest også.

- Det her med at mødes med fremmede mennesker er noget, man skal være ekstremt påpasselig med. Så jeg vil opfordre jer til at lade være. Det er ikke nogen annonce. Det kommer direkte fra mit hjerte, siger Sofie Linde i en story på Instagram.

 

Emilie Lilja - 68.000 følgere

- Det er meget meget vigtigt for mig at fastslå, at det er ethundredtusind procent forkert, det hun har gang i der. Jeg kender hende ikke, og det er ikke en personlig hetz, siger Emilie Lilja i en video på Instagram.

- Jeg kan ikke være i mig selv over det, der sker.

- Det er så forkert på alle måder, at det her bliver reklameret for. Det er på ingen måde nogensinde noget, du skal. Du skal aldrig nogensinde sælge dig selv for en fucking middag eller en taske eller nogle Louboutin-sko. Det burde aldrig nogensinde ske. Og der burde aldrig nogensinde være nogen, som opfordrede til det her.

 

Anders Hemmingsen - 986.000 følgere

- Det er virkelig upassende med den målgruppe og følgerskare, hun har. Det er unge mennesker, og det er over grænsen. Normalt har jeg ellers givet lidt op på hende, men denne her kunne jeg ikke lade være, for det er alt for meget.

- Jeg håber, at hun tænker over, hvad hun lægger op til sine unge følgere. Hun har ikke gjort noget ulovligt, men man kan have lidt etiske overvejelser i forhold til, hvad man deler på sin platform. Især når hendes er så stor og med så unge følgere, siger Anders Hemmingsen til Ekstra Bladet.

 

Irina Olsen - 221.000 følgere

- Hun har haft en lidt kedelig tendens til at gøre tingene, sige undskyld og så gøre det igen, siger Irina Olsen til Ekstra Bladet.

- Jeg synes, man skal lave nogle retningslinjer omkring, hvad der er tilladt at poste, og hvad der ikke skal være tilladt. Jeg synes, at det her med sugardating overskrider den etiske linje i forhold til, at vi ikke kan lade det fortsætte. Det kan vi bare ikke. Det er jo ikke nødvendigvis kun hende, der kommer til at gøre det her.

 

Saseline - 91.000 følgere

'Jeg ved, at hun gør det for opmærksomhed, men hun inspirerer desværre rigtig mange unge piger til at gøre det samme!'

'Hvad Fie vælger i sit liv, vil jeg ikke stille mig til dommer for, men det er helt, helt forkert at hun får lov til at dele denne slags med så unge,' skriver Saseline på Instagram.

 

Tessa - 133.000 følgere

- Jeg kan slet ikke forstå, at man synes, at det er okay. Fie Laursen snakker jo ikke om bagsiden af medaljen. Og Fie Laursen snakker jo ikke om faren, der er ved at prostituere sig selv.

- Jeg er godt klar over, at mine følgere er meget, meget klogere, men jeg bliver nødt til at sige: Lad være med at lytte til hende, siger rapperen på Instagram.

 

Line Hoffmeyer - 39.000 følgere

'Unge mennesker er letpåvirkelige. Please, lær jeres unge menneske om konsekvenserne ved at sælge sit brugte undertøj og ved at sugardate.'

'Klæd dit barn på til internettet i en sådan grad, at det ikke uoplyst klæder sig af for det lige om lidt,' skriver Line Hoffmeyer på Instagram.

 

Mascha Vang - 225.000 følgere

- Jeg er nødt til at kommentere på det her, siger Mascha Vang på sin Instagram-profil.

- Hun opfordrer til sugardating. Hun opfordrer til, at unge piger skal sælge trusser og tjene masser penge på det. Og det er simpelthen ikke okay.

- Hvis du er ung, så skal du bare vide, at du fandeme er mere værd end at sælge dine brugte trusser, så du kan få råd til at gå på cafe eller købe en fucking Gucci-taske. Det er simpelthen lavmålet.

Siden denne artikel har vi fået svar fra Fie Laursen. Læs hendes svar på kritikken her:

Efter voldsom kritik: - Ikke mit problem