Vil score værtsjob: - Jeg ånder dem i nakken

Philip May har lavet en uopfordret ansøgning som ny vært på 'Paradise'. Der er dog nogle barrierer, der skal nedbrydes, hvis det skal blive til virkelighed

Philip May da han var vært for Reality Awards sammen med Camilla Framnes. Foto: Mogens Flindt
Philip May da han var vært for Reality Awards sammen med Camilla Framnes. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

'DET VILLE VÆRE F****** FEDT'

'Kunne være konge'

'Det ville gøre paradise til NEXT LEVEL, med dig som vært'

Reaktionerne er mange, og de er tilsyneladende alle positive, efter 'Paradise Hotel'-stjernen Philip May fredag eftermiddag smed en humoristisk video på Instagram, som han kalder: 'Philips ansøgning som vært på Paradise'.

Se den herunder:

Mere gang i den
Til videoen skriver han 'jeg ved godt de allerede har Olivia og Emil. Men hvis de skal tilbage til de gamle dyder SÅ JEG KLAR'.

Ansøgningen kommer i kølvandet på, at programmets mangeårige vært, Rikke Gøransson, har valgt at takke af, mens Olivia Salo og Emil Olsen ofte har været genstand for kritik på sociale medier.

Da Ekstra Bladet fanger Philip May over telefonen, lægger han ikke skjul på, at han er interesseret i jobbet. Det skal bare helst ikke være lige nu.

- Videoen er lavet mest i sjov. Der, hvor jeg er i mit liv lige nu, ville jeg ikke kunne tage afsted på grund af Vilmar (sønnen, red.). Men det ville være pissesjovt. Man kan sige, at jeg lige er ude og markere mig. Jeg tænker mest: Kunne jeg holde til det? Kunne folk tage mig seriøst?, spørger Philip May, der mener, at han har noget, programmet savner.

- Jeg ville være det friske pust, som 'Paradise' nogle gange har brug for. Der skal lidt mere gang i den end bare at tale ind i kameraet. Jeg ville kunne skabe en bedre vibe i programmet, mener han.

Bolden er kastet
Han siger med et glimt i øjet, at Olivia Salo og Emil Olsen godt kan begynde at kigge sig over skulderen.

- Emil og Olivia har chancen nu, men jeg ånder dem i nakken. Jeg har kastet den op i luften, og det virker til, at folk tror, jeg mener det, og at jeg faktisk har sendt en ansøgning afsted. Det har jeg altså ikke. Udover videoen. Der må gerne lige gå nogle år, siger han.

- Hvordan ville du have det med at dele værtsrollen til den tid?

- Det skulle være mig og ingen andre. Jeg vil være den eneste, og jeg føler, jeg kan bære det alene, hvis det skulle komme dertil. Jeg har styr på det, jeg har erfaring fra hotellet, jeg kender krogene, jeg kender dynamikken, lugtene. Jeg ved, hvad det handler om - det står på mit CV under 'kompetencer', griner han.

TV3: Nej tak, Philip

Fans af 'Paradise' og Philip May skal ikke begynde at glæde sig for tidligt. For trods den humoristiske ansøgning ligger der ikke et job og venter hos Nent Group, der står bag TV3 og Viaplay.

Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nent Group, kvitterer for Philips ansøgning og har følgende kommentar:

'Værtsrollerne på de kommende sæsoner af 'Paradise' er besat af Emil og Olivia, men vi takker Philip mange gange for interessen'. 

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+