Vild forvandling: Så meget har Gustavs ansigt kostet

I syv år har Gustav brugt restylane og botox i ansigtet. Se forandringen og den samlede pris efter skønhedsindsprøjtningerne

Der er sket en stor forandring med Gustavs ansigt de seneste syv år. 
- Når jeg ser tilbage på mig selv, til hvor jeg er nu, så har jeg det meget bedre med mig selv nu, siger Gustav. (Fotocollage: Instagram, Jakob Mydtskov/TV2)
Der er sket en stor forandring med Gustavs ansigt de seneste syv år. - Når jeg ser tilbage på mig selv, til hvor jeg er nu, så har jeg det meget bedre med mig selv nu, siger Gustav. (Fotocollage: Instagram, Jakob Mydtskov/TV2)

25-årige Gustav Salinas gør brug af skønhedsindsprøjtninger, og modsat mange andre er han ikke flov over dem. Han fortæller gerne om de utallige botox-injektioner og restylane-indsprøjtninger, han har fået, siden han var myndig.

- Da jeg var 18 år, måtte jeg første gang få botox. Det var i panden. Jeg synes selv, jeg havde tre store rynker, og de irriterede mig.

Gustavs første gang var katastrofal

Gustav er ikke bange for en udfordring

En mirakelkur
- Hvordan var det at få den første indsprøjtning?

- Det var meget ubeskriveligt. Jeg var vant til at have noget, som jeg var virkelig ked af i flere år - og efter tre sekunder, bum!, så kunne jeg se fremskridt - og efter en uge havde jeg ikke de samme rynker længere i panden. Det var ligesom at få en mirakelkur, fortæller Gustav om den første gang.

Siden den dag har han fast fået botox hver tredje måned.

- Har du holdt dig til panden?

- Udover panden har jeg fået botox omkring øjnene og under min læbe, lavet filler i kindbenene og læberne, siger Gustav og fortsætter:

- Jeg har cirka for 200.000 kroner i mit ansigt eller mere til, fortæller Gustav om sine syv år med skønhedsforbedringer.

SE HVORDAN GUSTAV HAR BRUGT PENGENE
Gustavs vilde forvandling: Svinedyre indsprøjtninger

Lidt større læber vil være endnu flottere
- Hvorfor ville du gerne have større læber?

- Når man først går ind i den verden, så bliver det bare så nemt at forbedre sig selv, og mer' vil ha' mer'. Så jeg tænkte: 'Lidt større læber vil være flot', og da jeg så havde fået lavet det, tænkte jeg: 'Ej, lidt større vil være endnu flottere', men jeg har prøvet at begrænse det. Men det bunder i, at jeg godt kan lide at forbedre mig. Det er ikke fordi, jeg har mega dårlig selvværd. Jeg synes bare, det er pænt, siger den karismatiske realitystjerne.

- Hvorfor har du fået botox under læben?

- Så ser min mund mere afslappet og naturlig ud, fortæller Gustav og retter sig selv lidt:

- Altså ikke fordi, det ser natural ud.

LÆS HELE HISTORIEN - FOR KUN EN KRONE
Gustavs vilde forvandling: Svinedyre indsprøjtninger

Kan næsten ikke genkendes
- Jeg ser ekstremt meget anderledes ud, end da jeg var 18 år, og det er der også mange, der siger til mig. Man kan næsten ikke genkende mig.

(Artiklen forsætter under billedet)

Gustavs ansigt er fyldt med botox og restylane. Han har to-tre gange fået filler i kindbenene, for at de bliver mere markante. (Foto: Instagram)
Gustavs ansigt er fyldt med botox og restylane. Han har to-tre gange fået filler i kindbenene, for at de bliver mere markante. (Foto: Instagram)

Ansigtet falder ikke sammen
- Hvis du vælger at stoppe med indsprøjtningerne. Hvordan vil dit ansigt så se ud?

- Altså, jeg håber aldrig, at mit ansigt falder tilbage, som det så ud dengang. Så ville jeg blive meget meget ked af det. Botox bremser alderen. Så eftersom jeg begyndte, da jeg var 18 år, er jeg 18 i mit ansigt, hvis jeg stopper, og så begynder jeg først at blive gammel. Det er i hvert fald min egen overbevisning, griner Gustav.

- Så det er ikke sådan, at hvis du stopper, at hele dit hoved falder sammen, siger Gustav.

HVAD SIGER FOLK OM GUSTAVS SKØNHEDSBEHANDLINGER? LÆS DET HELE
Gustavs vilde forvandling: Svinedyre indsprøjtninger

Gustav stævner forlag

I marts måned gæstede Gustav Dan Rachlin i 'Dans med de kendte'. Her fortalte han blandt andet om, hvordan folk ringer til ham om natten. Se interviewet her.