Vild forvandling: Tidligere Miss Paradise er bodybuilder

Regitze, der medvirkede i sæson syv af Paradise Hotel, er langt fra den blondine, som seerne lærte at kende i Paradise Hotel

Regitze, som hun så ud, da hun medvirkede i sæson 7 af Paradise Hotel. Foto: TV3
Regitze, som hun så ud, da hun medvirkede i sæson 7 af Paradise Hotel. Foto: TV3

For fem år siden blev hun kåret til Miss Paradise i det populære tv-program Paradise Hotel. I dag har Regitze Bonnichsen gennemgået en vild forvandling i forhold til dengang, hun medvirkede i sæson syv af TV3-programmet, og er nu bodybuilder.

Det skriver Realityportalen.

Da Regitze i sin tid kom ind på hotellet, var det som en spinkel blondine. Året efter deltog hun igen i programmet - denne gang som mørkhåret.

Men nu er der sket endnu mere med den tidligere paradiso, som tydeligvis har lagt mange timer i fitnesscentret.

Hendes kæreste er bodybuilder, og Regitze er ifølge Realityportalen flyttet ned til ham i Sydafrika, hvor hun har boet i lidt over et år.

Sådan så Amanda ud, da hun deltog i Paradise Hotel i 2014 (Foto: TV 3) TV3-reality Paradise-babe ikke til at kende: Se hendes vilde forvandling

Trænet krop
I efteråret deltog hun i en fitnesskonkurrence - Body Beautiful South Africa - som hun ifølge Realityportalen vandt i kategorien 'Female Fitness Model'.

- I juni tog Alex mig med til mit første fitnessshow, og efter så mange år, hvor jeg har levet partylivet fuldt ud, besluttede jeg, at det var på tide at prøve noget nyt og endelig få den trænede krop og bagdel, som jeg altid har ønsket mig, skriver Regitze blandt andet til et billede, som hun har lagt ud på sin Facebook-profil efter konkurrencen sidste år.

Caroline fra 'Paradise Hotel' glæder sig til at høre de der 'Chili-halløj' på Orange Scene. Roskilde 2016 Paradise-Carolines første festival: Vi skal onanere hele ugen

1 af 2 Foto: TV3
2 af 2 Regitze, som hun så ud, da hun medvirkede i sæson 7 af Paradise Hotel. Foto: TV3