Vild med dans-amatør må øve sig udenfor

Der er ikke noget stuegulv at øve sig på for tv-værten Lene Beier under Vild med dans. Hendes hjem er nemlig ikke bygget færdigt

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Om få uger tager tv-værtinden Lene Beier sin første svingom i årets Vild med dans, hvor hun har sagt ja til at deltage. Men mens hun skal kæmpe med de svære trin og det udfordrende fodarbejde, skal hun ikke regne med at kunne komme hjem og smide sig på sofaen foran fjernsynet i stuen om aftenen.

Mens Vild med dans står på, vil hun nemlig efter al sandsynlighed slet ikke have en stue - eller et hus i det hele taget. Sammen med sin mand, Anders, er hun nemlig ved at bygge drømmehuset, og det har lange udsigter at blive færdige.

- Vi er i gang med at bygge et hus i Dragør, min mand og jeg, og det kommer formentlig til at falde sammen med, at jeg skal være med i Vild med dans, fortæller tv-værtinden, der blandt andet er kendt fra programmet 'Landmand søger kærlighed'.

- Vi regner først med at være færdige med at bygge det til jul. Men vi har været nødt til at flytte ud af vores lejlighed, fordi vi skal bruge pengene fra den til huset, forklarer hun.

Caroline Fleming taler ud om underskud

Flytter på båd
Derfor har parret været nødt til at lægge en alternativ plan.

- Først flytter vi ud på vores båd, og bagefter flytter vi så ind i en skurvogn eller sådan noget, så hvis folk er i området, kommer de muligvis til at se mig danse rundt på toppen af den eller øve mig ude i haven, siger hun og griner.

Selv om hun nu skal klare et par måneder med lidt mindre bekvemme hjemmeomgivelser, så er hun ikke i tvivl om, at hun og ægtemanden har taget den rigtige beslutning.

Julie Berthelsen før danseshow: Jeg er IKKE i form

- Vi kommer til at bo 50 meter fra vandet og med udsigt over Øresund, og der bliver plads til både stokroser og bålplads i haven, siger tv-værtinden, der har ladet TV2 Fri følge med på sidelinjen undervejs.

- De har fået lov at være fluen på væggen, men det er os selv, der betaler for byggeriet, understreger tv-værtinden.

'Beier Bygger' bliver sendt i løbet af 2017.

Ny sæson landmand-dating: Forvent ikke en ny swinger-Ole

LIGE NU
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+